Sett på youtube

Nu tänkte jag ge er lite youtube-tips såhär en torsdag förmiddag haha :-) Först ut har vi Maya Parnevik som jag tycker verkar så himla gullig och härlig! Hon har precis flyttat in i sin lägenhet och man får följa med på allt från att dom målar, inreder och åker till Ikea. Vet inte om det är för jag också precis flyttat och det är kul att se hur andra gör, men jag äääälskar just flyttvloggar och när folk gör om hemma haha. Gör ni också det borde ni kolla på Mayas kanal!

I samma spår har vi den här videon! På "Wilma och Emil"'s kanal får man följa Emil och hans flickväns renovering av deras nya lägenhet i Stockholm. Dom har gjort säkert 4-5 videos nu så tips är att se dom i rätt ordning. Men dom renoverar verkligen allt från golv till kök, river väggar osv. Men gör även lite enkla "billigare" renoveringar själva. Superroligt att kolla på och riktigt bra gjorda videos tycker jag!

En ny kanal jag hittat är Angelica Svanströms! Hon verkar så gullig och hennes videos är så himla MYSIGA. Man får följa henne och henne supersöta dotter med till landet, på massa olika loppisar osv. Feel-good videos helt enkelt :-)

Gillar

Kommentarer

maya
,
Kan du inte också ha lite videor!