Singles day favoriter / Mina tankar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hårolja - HÄR / Becca highlighter - HÄR / GHD locktång - HÄR / Vit kappa - HÄR / Svart stickad tröja - HÄR / Brun utan sol - HÄR / Grå tröja - HÄR / Klackar - HÄR / Sneakers - HÄR / Beige kappa - HÄR / Pläd - HÄR / Doftljus - HÄR / Inpackning - HÄR / Koppar - HÄR / Stolar - HÄR

Idag är det den 11/11, singles day med andra ord. Tror detta är något ganska nytt påhitt från Japan om jag minns rätt? Iallafall en dag där många butiker kör på rea. Jag hittade faktiskt en hel del som är nedsatt ganska mycket. Dom flesta rabatterna gäller endast idag så att ni vet. Hur fina är inte dom här kapporna? Även tagit med flera av mina favoriter när det kommer till skönhetsprodukter. <3

Det börjar ju även närma sig Black Friday och är det något vi börjar bli medvetna om det här året så är det ju just problematiken med dom här dagarna som leder till masskonsumtion osv. Jag har själv gått från att älska dom här dagarna till att backa några steg och tänka över det och min egna konsumtion. Jag är väl medveten om att vi influensers bidrar en del till detta, så just nu är jag lite kluven. Jag tycker att just 1-2 dagar med nedsatta priser känns okej, men ryggar lite när det gått från att vara Black Friday till Black Week, Cyberweek osv osv. Varje dag pressas priserna ner och det "sista chansen!!". När kommer det ta slut liksom? 

Samtidigt som jag blir lite avskräckt av hela grejen så kan jag inte heller rata det totalt. Det är en superbra möjlighet att fynda saker man spanat in till lägre priser. Att köpa julklappar och komma undan billigare. Jag kan erkänna att jag har en del saker på min "inköpslista" som jag medvetet väntat med ett bra tag för att förhoppningsvis kunna köpa det på Black Friday istället för nu, för just nu har jag inte pengarna och är på en tajtare budget än vanligt. Jag kommer även att lägga upp ett inlägg här som jag gör varje år under Black Friday där jag tipsar om dom bästa rabatterna, likt detta ovan. Så kommer jag bojkotta det helt? Nej. Men jag vill be er att tänka över en extra gång vad ni verkligen behöver och ha en plan, inte bara spontan-handla bara för att.

Har ni börjat tänka lite extra på er egna konsumtion under senaste året? Vad tycker ni om alla dom här rea-dagarna? Har ni några tips på hur man ska tänka så får ni gärna kommentera! 

Gillar

Kommentarer