Sista kvällen i Palma

Det bästa med semester enligt mig är typ timmarna mellan stranden och middagen! När man är nyduschad och fräsch efter en dag på stranden, då är det så härligt att sätta sig på balkongen. Varje kväll satt vi där i några timmar och spelade mängder av partier yatzy, drack rose och åt lite god snacks. Så himla mysigt. Det är verkligen något jag kommer kolla tillbaka på senare i vinter :-) Ibland är dom små sakerna dom bästa! 

I lördags var det vår sista kväll i Palma! Och då hade vi en riktig pangkväll verkligen. Kommer ni ihåg att jag skrev innan Palma att vi hade såååånt problem med att hitta hotell haha, vi höll ju på att bli galna. Hur som helst! Ett av hotellen vi kikade på var Nakar Hotel inne i Palma stad. Och när vi även fick ett tips om att gå dit från F's kompis, så kände vi att vi verkligen ville göra det. Dock var vi inte supernöjda med att vi gick dit sista kvällen haha.. Dom hade en sån himla fin rooftop bar och det var det perfekta hänget innan middagen. 

Kolla bara utsikten!? Snacka om 360 grader. Så vackert att se den mäktiga katedralen där bakom! Vi var där vid 19.30 när dom öppnade den (blev dock rätt hetsigt då vi hade en bordsbokning kl 20), vilket var perfekt, för typ bara 15 minuter senare så var det proppfullt och alla "bord" var upptagna. Så gå dit i tid :-) Så sjukt vackert och nice ställe! Ligger jättecentralt också <3

Efter varsin mojito så traskade vi bort mot Spot som blev vår nya favvis. Vi åt där första kvällen, och avslutade även där. Det är ett relativt nyöppnat restaurang som ligger i Santa Catalina. Vi blev verkligen sålda på detta ställe! Mat, service, stämningen och inredningen får 10/10.

Vi började med två förrätter att dela på. En carpaccio och en annan jag inte kommer ihåg namnet på haha. Men den var iallafall magisk, typ ett hårt bröd/chips med någon sås, avocado och tonfisk på. Den tog vi båda gångerna haha. 

Och sen till the star of the show! Båda gångerna tog vi den här tacosen man fick pyssla ihop själv. Så rolig grej, och mycket mat - så perfekt att dela på den + några förätter. Alltså tror inte ni förstår hur gott köttet och marinaden är i denna! Typ supermör oxfile med massa stekt lök. Nä, så sjukt gott! Inte alls jobbigt att skriva om den här när man redan är ashungrig också haha.. 

Älskar inredningen!!! Restaurangen är rätt stor, men typ varje kväll var det fullbokat, så tips är att boka någon/några dagar innan. Vi hittade in till deras bordsbokning via deras instagram :-) 

Vi avslutade med cappuccino och så delade vi på en brownie med glass. Mums! Nä, så himla bra kväll verkligen. Kommer sakna! Vi har ätit så himla mycket gott på den här resan, och gjort massor haha. Skulle ni vilja att satte ihop en egen Palma-guide med tips på restauranger, hotell, beachclubs, stränder osv? <3

Gillar

Kommentarer