Sista minuten midsommar Inspo

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR

Nu börjar det ju verkligen närma sig midsommar!! Och som det ser ut nu verkar man även kunna lämna gummistövlar och regnjackan hemma, weeeii! Ska vara strålande sol och 24 grader på fredag och det tackar vi för. Här kommer lite sista minuten tips inför midsommar! Tycker ibland att man kan fokusera lite för mycket på typ en perfekt klänning att ha på sig, och det känns nästan som att midsommar gått och blivit nya nyår? Lika hetsigt haha.

Jag tycker främst det ska vara en lång, mysig och rolig sommardag med familj eller vänner! Viktigt för mig är att känna mig bekväm, eftersom det ofta blir en heldag. Så gärna en klänning som går att "leka" i, och helst sandaler efter som är lätta att ta av och på. Sen lägger jag gärna krut på att fix håret lite extra, addera några fina smycken och en bränna :-) Viktigt att inte glömma är också lite tjockare kläder eftersom Sverige inte alltid bjuder på så varma nätter. Tycker även det är sjukt fint med en gosig stickad tröja till en blomkrans och klänning. Jag har dock fortfarande inte bestämt min outfit haha, får gå lite på känsla och frågan är om man orkar ta sig an att fixa en krans. Dom här två ovan är ju ändå väldigt fina annars!

Glöm inte att ha roligt och inte allt för hög press på dagen! KRAM <3

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Så fint! Har du någon bra produkt till ditt hår som behåller den beiga/kalla tonen? 😘
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Tack! Kan rekommendera Maria Nilas silverinpackning, och även Revlon's färgbomb i "pearly beige". Dock kan den bli lite mörk om man har i den för länge! 😊
nouw.com/tovewaldemar
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Älska inspon!! <3
nouw.com/matildaberlin