Skönhetsfavoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Det kanske inte är sådär jättemycket som känns positivt just nu, men min hud och mitt hår gillar iallafall att ha fått sig en rejäl paus när det kommer till smink och värmeverktyg! Tror min hy aldrig mått så bra som nu haha. Dessutom har jag hittat några riktiga all time favoriter, som fått sminket och håret att kännas WOW när jag väl fixat mig haha. Tänkte gå igenom dom här nere då det verkligen är produkter jag rekommenderar, både om ni fixar er eller bara vill känna er lite fräschare "naturligt" hemma nu i dessa tider. 

HÅROLJA: Jag älskar den HÄR som verkligen har fått mitt torra, blonderade hår att kännas friskt och längre. Äntligen alltså. Ni vet ju hur kräsen jag är och har kämpat med mitt hår. Jag tar ca 3-4 pumpar efter jag duschat och håret är fuktigt. Mitt hår är lite uppklippt så jag försöker ta i hela längderna och inte bara längst ner i topparna. Även i torrt hår kan jag ta en pump då och då. Den är dessutom nedsatt med 50% just nu och luktar magiskt. 

FOUNDATION: Kan räkna på en hand hur många gånger jag sminkat mig under senaste två månaderna. Men då har ja hittat en favorit faktiskt. Nämligen den HÄR foundationen som är otroligt lätt och knappt känns på huden. Jag älskar naturligt resultat och vill gärna att ma ska se lite fräknar och rodnad igenom och denna är helt fantastiskt fin på huden. Dessutom ger den ett riktigt naturligt glow samtidigt som den sitter på bra hela dagen. På bilden här ovan har jag den, och inte ens använt någon highlighter. Dessutom nedsatt 20% nu. 

NAGELLACK:
Vill ni ha den perfekta ljuslila/rosa färgen till våren och sommaren så är det HÄR min absoluta favorit sen flera år tillbaka.

ÖGONFRANSAR/BRYN: Kommer vara evigt tacksam för xlash och det HÄR serumet jag använt i 5 månader nu. Är faktiskt chockad över hur bra det funkat och kommer aldrig vilja sluta haha. Mina fransar har inte bara blivit längre, utan mycket tätare och mer böjda. Igår färgade jag dessutom fransar (använde den HÄR) och bryn (med den HÄR) och känner bara, hejdå smink haha, ser nästan ut som att jag har fransförlängning nu. Riktigt nöjd, och så kul när man hittar mirakelprodukter som verkligen funkar.

BRUN UTAN SOL: Pratar nog inte bara för mig själv när jag säger att jag typ aldrig är så blek som i april haha. Nu var det många månader sen ansiktet var sådär solkysst haha.. Men en produkt jag haft som favorit senaste månaderna och verkligen kommer köpa fler gånger är dom HÄR bus-dropparna jag blandar med min dag/nattkräm några dagar i veckan. Inte bara ser man solkysst ut, upplever att den även ger riktigt med glow och man ser liksom fräsh ut, som att man kommit hem från en resa ni vet?! Har testat flera såna är produkter från olika märken men denna är klart bäst och lättast att använda.  

RENGÖRING OCH SERUM: Som sagt, min hy mår toppen just nu och det tackar jag för! Vet inte om det kanske beror på att jag tillfälligt slutat med mina p-piller eller vad det är, men men. Jag är iallafall besatt av det HÄR serumet som känns så bra för lilla hyn. Tar det innan min dag och nattkräm varje dag. Det känns liksom lite stramande fast ändå återfuktande på samma gång haha. Är även så glad att jag hittar det HÄR ansiktsvattnet för en billig peng, det är också grymt.  

Gillar

Kommentarer