Skönhetsfavoriter atm

Inlägget innehåller reklamlänkar från Sephora.se & Lyko.se

Bronzer - HÄR

Jag har blivit smått kär i den här bronzern från Dior. Den är så magiskt fin att bara titta på, men älskar resultatet såklart också. Det är typ en varmare ljus bronzer med liteee hint av rosa och skimmer också. Så fint att dra lätt över kinder och ja, hela ansiktet haha. Det ser liksom naturligt ut, kommer nog bara använda den ännu mer under sommaren. Den innehåller mineraler och på hemsidan står det att den använd för att ge lyster och en "solkysst" look. 

Skinroller - HÄR

Från smink till hudvård. Jag har haft så överdrivet mycket tid nu på kvällarna när jag inte varit med F haha, så att spendera 20 minuter varje kväll inne på toaletten är liksom min nya hobby hehe. Nej men jag har haft den här skinrollern hemma i flera år nu men aldrig använt den regelbundet fram tills nu. ÄLSKAR den haha och min hy känns så mycket finare sen jag började använda den. Jag använder den över hela ansiktet efter att jag rengjort det, varje dag i en vecka - och sen får ansiktet vila och återhämta sig en vecka. Det gör att nya hudceller bildas, porer minskas, ärr och märken försvinner och serum och hudprodukter tas lättare upp.

Det gör lite ont och svider lite efteråt men jag har typ börjat tycka att det känns skönt. Det blir liksom en lite ansiktsbehandling haha. Enligt mig har min hy blivit lite slätare och fått mer lyster, sen har även några röda märken från finnar på kindrna försvunnit. Hoppas att det inte bara är påhitt haha, men det verkar funka så ska fortsätta med den ett tag till! 

Liquid highlighter - HÄR / Liquid bronzer - HÄR

Vid det här laget vet ni nog att jag inte gillar att ha överdrivet mycket smink på mitt ansikte. Jag har väldigt torr hy och på senaste har jag fått PANIK när jag haft typ mycket puder osv, mitt ansikte känns så stelt och kaxigt typ? Så det här är mina nya favoriter i sminkväskan. Glowdropsen är ett grymt budgetalternativ, och dom blandar jag i min färgade dagkräm (använder den HÄR) för att få en lite mer glowig bas. Älskar att den är lite oljig så det ser sjukt naturligt ut och känns väldigt återfraktande. Brukar även dutta på lite på kindbenen och pannan, där jag vill ha lite extra lyster.

Bronzen är magiiii. Det är en krämbrozer och den applicerar jag med en beautyblender direkt efter basen, med fokus bara på ytterkanterna av ansiktet, alltså pannan och kindbenen. Den är så fin och ser väldigt naturligt ut. Perfekt under sommarhalvåret dessutom när man vill se lite naturligt brun ut.

Ögonbrynspenna - HÄR 

Och till sist har vi den här grymma ögonbrynspennan som jag inte fattar att jag kan ha missat? Fick den i någon goodiebag för länge sen, och nu var jag i behov av en ny brynpenna, så testade denna när jag hittade den här hemma. Den är så pigmenterad och lätt att använda. Älskar den tunna spetsen. Ett bra budgetalternativ, den kostar närmligen inte mer än 69:-! <3


Gillar

Kommentarer