Skönhetsfavoriter i sommar

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se

Någon mer än jag som smink-strejkar när det blir såhär varmt? Det är liksom ingen idé, det bara rinner av haha.. Men jag tycker verkligen att den osminkade looken är finast på sommaren, det räcker med lite solkyssta kinder :-) Så, denna gång blir det inte så mycket tips om smink, men däremot lite andra skönhetsfavoriter som jag är besatt av för tillfället! 

1. Bodylotion HÄR - Den här bodyloationen från det hypade märket Sol de Janeriro är min bästa vän den här sommaren! Den innehåller massor av bra med oljor och näringsrika ämnen från växter. Vet inte varför den heter bum bum cream, kanske för att brasilianarna är kända för sina rumpor, men jag använder den över hela kroppen efter en dusch :-) Den luktar helt fantastiskt av typ karamell/kola och lite kokos! 

2. Schampo + Balsam HÄR - Jag har testat många schampon och balsam i mina dagar och det är ofta jag tvättar håret och det bara känns smutsigt, matt och stripigt fort.. Antar att jag använt fel produkter för mitt hår. Men, jag återkommer alltid till Kevin Murphys produkter, dom funkar så bra för mitt hår och gör det väldigt blankt och fint i många dagar efter tvätt. Dom är lite dyrare tyvärr men funkar det för en så kan det vara värt det. Dessutom luktar det typ citronpaj. Mums! <3

3. Bronzer HÄR - Den här bronzern köpte jag i USA, det här märket är väldigt poppis där och säljs i typ alla drugstores. Jag är helt förälskad i den här bronzern som är deras storsäljare. Det är rätt varmt i färgen och lägger sig som sammet på hyn typ haha. Fan vad jag dras till lukter tydligen, men jag älskar att det här doftar Hawaiian Tropic. Känns så somrigt att använda det :-)

4. Strobe Cream HÄR - Vill ni ha ett naturligt, glowigt lyster så kan jag rekommendera den här krämen! Brukar använda den innan sminket eller bara som den är om jag är osminkad och vill se lite extra fräsch ut. Så så bra. Älskar hur naturligt det blir och inte alls tjockt och glittrigt.

5. Ansiktsolja HÄR - Vart har den här oljan varit i hela mitt liv? Den är amaaaazing och kostar bara 129kr. Jag älskar oljor och använder den här både morgon och kväll. Den har verkligen gjort min torra hy underverk under sommaren. Tycker att den ger bra med lyster och känns väldigt lugnande för min hy som är rätt känslig.

6. Nagellack HÄR - Letar ni efter det perfekta ljusrosa/beiga nagellacket så är det här ett stort tips. Använder i princip bara Essies nagellack och den här färgen är sjukt fin och diskret. 

7. Toplack HÄR - Påtal om nagellack så målar jag inte mina naglar om jag inte har det här toplacket hemma! Det gör att lacket torkar otroligt fort, och dessutom sitter i typ en vecka minst - och då brukar jag ha problem med att mitt lossnar efter en dag annars. Det är fantastiskt! Det blir som ett gel över nageln och håller dom blanka! <3

Gillar

Kommentarer