Skönhetsfavoriter just nu

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se och Foreo.com

1. Rengöringsborste - HÄR / Den här borsten är helt fantastisk att tvätta ansiktet med. Jag älskar när mitt ansikte känns 100% rent, och det gör den här verkligen. Det här är den senaste modellen av Foreo och just denna lila är för känslig hud. Jag älskar att den har lite längre och mjukare "pigga". Det gör det sååå skönt att massera ansiktet haha. 

2. Serum som ger lyster - HÄR / Det här serumet använder jag direkt efter jag rengjort ansiktet. Det är så bra verkligen och en ny favorit i badrumsskåpet! Tycker att det ger massor av glow och sjunker in på djupet!! 

3. Serum mot orenheter - HÄR / Ni som följer mig dagligen har nog läst att jag haft problem med små knotter och miniporer i ansiktet. Flera av er tipsade om det här serumet och jag måste tacka er! Tycker verkligen att nästan alla knotter är borta och huden känns så mycket jämnare och slätare! 69:- kostar det bara också. Älskar't!

4. Återfuktande nattmask - HÄR / Älskaaaar den här nattmasken! Den applicerar jag på kvällen ca 3 dagar i veckan och sover med den. Den återfuktar verkligen min hy på djupet och jag känner mig så fräsch när jag vaknar på morgonen. Den funkar verkligen och ger huden lite extra kärlek och glow under stressade veckor. 

5. Locktång - HÄR / Får ofta frågor om vad jag använder för att locka mitt hår och jag använder alltid den här tången. Tycker att den är sjukt bra och gör sitt jobb. Gillar att den blir varm fort (men aldrig för varm så det skadar ditt hår) och att den är lite tjockare, den ger ett perfekt svall!

6. Värmeskydd - HÄR / Ett måste för mig oavsett om jag stylar håret eller inte. Det här värmeskyddet! Håret känns så mjukt och följsamt, och det skyddar även mot 230 grader värme. Jag pumpar ut lite i handen och använder i fuktigt hår efter dusch, men även ibland på torrt hår!

7. Hårolja - HÄR / Är ni ute efter en bra hårolja så kan jag verkligen rekommendera den här. Bland det bästa jag testat!! Håret ser så galet friskt och fräscht ut, och ger glans till mitt torra blonderade hår. Dessutom luktar det magiskt. Applicerar det i längderna efter dusch eller i torrt hår när jag lockat det. 

8. Parfym - HÄR / Älskar när man hittar en flaska parfym hemma som knappt använts, och så blir man kär på nytt. Jag har haft den här i massor av år men tyckt att den luktat lite väl starkt. Men nu när jag använt den rätt försiktigt så är jag besatt! Den luktar sååå jag haha. Vuxet men ändå blommigt och lite sött. 

Gillar

Kommentarer