Skönhetsfavoriter just nu

Inlägget innehåller adlinks

Concealer - HÄR / Mascara - HÄR / Ögonfransserum - HÄR 

Jag har fått en del favoriter i skönhetsväg som jag tänkte visa upp! Ni brukar ju gilla såna här inlägg. Tycker vi kör igång på en gång med dom här tre. Concealern är en ny favorit som jag inte kommer släppa i första taget. Minns ni att jag klagat lite på Shape tape från Tarte? Den är lite för torr och "stark" för mig. Men den här är snarlik, och passar mig bättre. Dessutom är den bra mycket billigare också!! Helt fantastisk är den, och med den stora behållaren kommer den nog hålla länge. 

Mascaran är också en ny favvis. Jag har alltid kört på den svarta när det kommer till Telescopic, men denna gången testade jag den guldiga som även den är grym. Inte lika vattnig och kladdig vilket jag gillar. Både concealern och mascaran är just nu på 20% rabatt! <3 Btw, har någon av er testat Xlash? Jag började runt jul och är så spänd på att se om det funkar. Hört så mycket bra om det nämligen. 

Ansiktsolja - HÄR / Ansiktsmask - HÄR

Har ni känslig och torr hy kan jag verkligen rekommendera dom här produkterna. Oljan/serumet är väl använt som ni ser haha, det är helt magiskt! Innehåller massor av bra, naturliga grejer och framförallt mycket C-vitamin som hyn mår bra av. Den känns så skön på hyn och lämnar ett fint glow. Använder den innan min dagkräm! 

Ansiktsmasken har jag haft i flera år nu och det är verkligen en favorit. Har jag tex lite extra torr hy eller haft mycket smink och starka rengöringar så är den här perfekt. Den är väldigt återfraktande och känns som smör på huden :-) Den doftar underbart och är dessutom på rea nu. 

Parfym - HÄR

Escadas parfymer är verkligen nostalgi för mig. Kommer ni igår den röda som hette någonting med "Cherry"? Det var min favorit. Det här är deras nya tillskott för 2020 och wow wow wow vad gott den doftar. Jag älskar ju lite sötare dofter, utan att det blir för mycket. Denna är perfekt. Har redan fått flera komplimanger när jag haft den och det är ju alltid något positivt :-) Får riktiga semester-vibes av den så den kommer lätt åka med till Mexiko. 

Foundation - HÄR / Färgad dagkräm - HÄR

Får väldigt ofta frågor om vad jag använder för bas när jag sminkar mig. Jag är inget fan av supertäckande foundations och vill gärna ha så lätta som möjligt. Lancome är verkligen ett märke jag återkommer till när det handlar om basprodukter. Dom här har hängt med i ett år nu och jag blir så nöjd varje gång jag sminkar mig. Den till vänster är mer en foundation (fast en ganska lätt sådan) och jag har färgen 04. Den till höger är mer en färgad dagkräm, men känns som ett lätt foundation som ger ett så fint och glowigt resultat. Gillar båda, men föredrar den till höger under sommaren då man inte vill ha så mycket smink :-) Har färgen 035W på den! 

Gillar

Kommentarer