Skönhetsfavoriter just nu

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lyko.se

Tänkte visa upp er lite nya skönhetsfavoriter jag köpt på mig på senaste, och verkligen älskar. Här finns ju verkligen ALLT när det kommer till beautyprodukter, och jag får hålla i mig för att inte shoppa loss. Men lite har det blivit iallafall! :-) 

Tarte Shape Tape - HÄR / Maybelline Instant Eraser - HÄR

Två concealers som verkligen håller toppklass! Den från Tarte är ju ett lyxalternativ och bland det bästa jag testat, det är grym täckning och den sitter verkligen fint hela dagen. Den från Maybelline är en budgetprodukt som endast kostar 69:-, och det får man mycket för. Den är sjukt bra, men det enda negativa kan vara att jag tycker den lägger sig lite i linjerna under ögonen efter några timmar. Om man inte sätter den ordentligt! 

Mac Prep + Prime - HÄR / Mac Strobe Cream - HÄR

Dom här två produkterna är relativt nya i min sminkväska, men två nya favoriter helt klart. Den ena är en "settingspray" från Mac, eller ja, den går att använda till typ allt. Om du behöver återfukta och primea ansiktet innan du lägger på smink, för att få mer pigment på skuggor, och efter för att sätta ansiktet. Den andra är en strobe-cream, alltså en reflekterande kräm som ger massa lyster till ansiktet med dom ljusarosa pigmenten. Tycker den är SÅ bra och ser ändå naturlig ut. 
 

Bronzer - HÄR

Kan inte rekommendera den här bronzern nog alltså! Den är fantastiskt fin och lätt att applicera, det blir liksom inte ett dugg fläckigt utan den ser typ sammetslen ut bara. Skulle inte säga att den är skimmrig alls, men den är inte heller helt matt. Den ger bara lite glöd till ansiktet på ett naturligt sätt. Har ni tittar på Tati på youtube vet ni att hon hypat sönder den här haha. Priset är också väldigt bra! Men det bästa? Att den luktar Hawaiian Tropic, perfekta sommarbronzern <3

Solskydd 30 - Neutrogena

Den här solkrämen köpte jag här på Duane Reade (drugstore) och jag är besatt. Solen tar ju verkligen här, och jag har redan bränt mig flera gånger så nu lämnar jag inte lägenheten utan den här. Det är en spray med superlätt formula, känns knappt att man tar på något förutom att det blir lite svalt. Och den ger ett jävla glow!!! Alltså den innehåller inte något glitter eller något, men den bara lägger sig så fint och ser bara lystrig och återfuktande ut. Jag och Sofia badade i den här när hon var här haha. 

Kräm rouge - Glossier 

Är så glad att jag köpte det här rouget från Glossier. Jag är helt besatt av färgen som bara ger ett naturligt solkust och fräscht ansikte. Den är dessutom så lätt att applicera och ser så lätt ut på huden. Den finns i fler färger så den kan jag verkligen rekommendera! 

Brynskugga - HÄR 

Har blivit besatt av den här brynskuggan. Tidigare har jag använt en från Rapide Brows, men tycker om den här mycket mer. Den är jättebillig och innehåller två perfekta kalla nyanser som passar mina bryn perfekt. 

Gillar

Kommentarer