Skönhetsprodukter jag vill testa

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

En hobby jag fått är verkligen att testa nya produkter haha, det kommer i perioder men just nu tycker jag att det är så himla roligt. Har hittat en hel del nya produkter jag gärna hade velat testa, tänkte visa er dom och berätta lite snabbt om varje: 

1. Night repair serum HÄR: Kanske den mest hypade produkten just nu? Detta är alltså ett night repair serum som ska vara magi. Det förebygger skador på hyn och innehåller bla hyaluronsyra som ska vara grymt återfuktande och reparerande. 

2 + 3. Schampo HÄR Balsam HÄR: Ingen har nog missat att Ida Warg har släppt hårvårdsprodukter. Tycker att hon är väldigt inspirerande som bara kör sin grej. Vad jag hört så ska produkterna vara riktigt bra, och framförallt lukta gott. Hade gärna testat serien "Moisture" som luktar cola och hjälper mot torrt hår. 

4. Silver mask HÄR: Är även så sugen på att testa den här silvermasken för att kalla ner håret. Nu har jag inte använt silverschampo på typ två månader, så mitt hår hade behövt en omgång haha. 

5. Foundation HÄR: Är det någon av er som testat RMS Beauty? Jag har hört massa bra om det märket och hade velat testa deras "foundation". Dom fokuserar bara på att produkterna ska vara naturliga och vara BRA för huden. Tänker ofta på hur mycket skit man sätter i ansiktet och inte har en aning om vad allt innehåller. Den här innehåller bla. jojobaolja som vore bra för oss med torr hy. 

6. Nagellack HÄR: Hade velat köpa något nytt höstigt nagellack. Har typ bara massa ljuslila och rosa här i NY. Det här beiga i färgen "Sand Tropez" ser så fint ut. 

7. Overnight olja HÄR: Okej ni som har sett Sandra Lindahls video om hennes hudvårdsrutin vet att hon hypat sönder produkter som innehåller Retinol och jag blev såld haha. Såg precis att Pixi släppt en ny serie med just Retinol. Det är en föryngrande ingrediens som ökar kollagen, reducerar fina linjer och ökar balansen i hyn.

8. Retinol Tonic HÄR: Även den här från samma serie hade jag velat testa. Ett ansiktsvatten som är bra för känslig hy och även denna innehåller Retinol.

Gillar

Kommentarer