Skönhetsprodukter jag vill testa

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR 

1. Ida Warg Brun utan sol (HÄR): Hört från flera att den här bus:en från Ida Warg ska vara riktigt bra, så den är jag faktiskt väldigt sugen på att testa. Speciellt nu när vi närmar oss sommaren och jag tror tyvärr inte att jag kommer lyckas bli så brun i den här staden haha. Den är ju bra mycket billigare än typ St Tropez och Loving Tan som är mina favoriter, så det vore ju snällt mot plånboken om den var grym :-) Just nu är den även nedsatt 20%!

2. Hourglass Ambient Lighting Palette (HÄR): Det här finishing-pudret från Hourglass har jag varit så peppad på att testa länge nu. Det har fått så mycket bra recensioner! Det är typ ett puder som man ska svepa lätt över ansiktet, och det ska ge ett superfint lyster och en silkeslen finish. 

3. Fanola silverschampo (HÄR): Det här tipsade min frisör om mig sist. Hon nästan förbjöd mig att använda det från Fudge då det är sååå starkt och dåligt för håret, att det nästan bleker och liksom ändrar färgen på håret. Dessutom kan det vara supersvåra att färga/slinga håret när man använt det. Hon använde det här på sina kunder och själv. Det ska ge ett grymt resultat utan att göra håret lila/blått, samtidigt som det är vårdande. Dessutom på 40% rabatt nu! 

4. Laura Mercier setting powder (HÄR): Behöver nog inte skriva något speciellt till det här. Men det är ju känt som ett av dom bästa setting-powderna på marknaden! 

5. Nars Laguna Bronzer (HÄR): Jag har den här i en flytande variant som jag älskar. Det är den perfekta varma bronzern som lägger sig så fint! Hade verkligen velat testa den i puderform också, lite lättare och smidigare att applicera. 

6. Tarte ögonskuggspalett (HÄR): Tarte har ju som sagt äntligen kommit till Sverige, och jag har ännu bara testat deras concealer som är grym. Deras ögonskuggor ska också vara minst lika bra, och den här paletten ser ju bara så drömmig ut. 

7. Lancome La vie est belle en rose (HÄR): Jag är verkligen i behov av en ny parfym! Min från YSL som jag hade med mig till NY har typ bara några enstaka sprut kvar.... Jag älskar ju La vie est belle från Lancome och såg precis att dom släppt någon ny variant av den! 

8. Urban Decay All nighter (HÄR): En setting spray som ska vara grym och hålla sminket på plats hela dagen, och natten givetvis (med namnet :-)). Den här är lite billigare här i USA tror jag, så det kan vara ett köp här!  silversilver

Gillar

Kommentarer