Skönhetssnack + JUST ORDERED

Inlägget innehåller reklamlänkar

Är det något jag varit ganska slarvig med så är det min hudvård. Har jag insett nu haha. Eller jag har alltid varit noga med att ta bort sminket, återfukta osv. Men egentligen inte lagt någon kärlek eller extra eftertanke på min dagliga hudvårdsrutin och anpassat den för just min hy. Jag mer varit "jag tar det jag hittar hemma" osv. Dels för att det tar sån tid att se relutat vilket är lite tråkigt, men också för att jag nog lagt mer tid och pengar på mitt hår eller sminket. Men hur bra sminkprodukter man än har så spelar det ju typ ingen roll om man slarvar med hudvården där allt egentligen börjar?

Jag spanade in @leyglow på instagram som många tipsat om och blev nästan överväldigad över alla produkter och rutiner som finns. Det är ju så sjukt mycket att hålla reda? Man måste verkligen nörda ner sig för att bli mer insatt. Blev helt chockad över att folk har typ 10 steg i sina rutiner och över hur mycket jag själv "missat" haha. Men jag antar att man lär sig med tiden, och det viktigaste är ju att hitta vad som passar för en själv.

Toner - HÄR / Exolierande BHA peeling - HÄR / Retinol serum - HÄR / Fuktkräm - HÄR

Hur som helst! Jag har verkligen ingen problemhy direkt, men ni som hängt med ett tag vet ju att jag haft perioral dermatit, och nu på senaste har min hy varit lite sådär. Jag vet att den alltid blir lite sämre under vinterhalvåret, men känner att jag haft problem med förstorade porer, torra partier, linjer och mycket "knottror" och ojämn textur. Så igår unnade jag mig själv en beställning på Skincity. Har faktiskt aldrig beställt därifrån innan, men dom erbjuder gratis hudvårdstest som jag gjorde och sen fick tips på en rutin och produkter anpassade för mig. Så lyxigt! Jag har hört sååå mycket gott om Paulas Choice men ärligt talat varit lite för snål för det innan. Nu har dom dock 15% på alla produkter därifrån, och gjorde man en hudvårdtest fick man även 10% rabatt på ett köp. Så dom här 4 produkterna beställde jag, är så peppad på att testa men vet att det kommer ta lite tid innan man ser resultat, och förmodligen kommer få "fasa" in några produkter för att se vad som funkar och inte. Är ni sugna på att göra ett gratis hudvårdtest så hittar ni det HÄR. Jag fick svar på mailen efter 2-3 dagar!

Handtvål - HÄR / Handloation - HÄR / Nagellack - HÄR / Brun utan sol - HÄR / Parfym - HÄR / Schampo - HÄR / Balsam - HÄR / Silverinpackning - HÄR

Okej, nog snackat om hudvård och vidare till lite nya favoriter jag verkligen kan rekommendera. Här är 8 produkter jag börjat med på senaste tiden och älskar! Tvålen + handkrämen känns riktigt lyxiga att ha stående i badrummet och jag dör verkligen för den här lotus-doften! Vill ha den på parfym haha. Sen vill jag verkligen tips om brun utan solen från Bondi Sands. Det är som en bodyloation där man bygger upp en bränna. Jag älskar att den ger resultat fort, inte kladdar av sig och inte doftar alls. Så enkel att använda!! Enda viktiga är att inte glömma att tvätta händerna efter, och jag skulle kanske inte heller använda den i ansiktet :-)

Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Bra tips om gratis hudvårdtest, ska göra det! 😊

nouw.com/notsoquiet
Hilma
Hilma,

Många spännande produkter, vill testa allihopa! <3

nouw.com/hilma
Emmy
,

Har också lärt mig så mycket av leyglow, trodde jag kunde hudvård innan men verkligen inte😅 Paulas choice är superbra så hoppas du blir nöjd!

Lina
,

Kan du göra ett inlägg med fina tröjor till våren?

Wallbergz
Wallbergz,

Wow älskar detta inlägg! Jag är likadan som dig där med att inte direkt satsat på en ordentlig hudvårdsrutin utan lagt pengar på smink och hår 😅 iallafall så vart jag nyfiken på skincitys hudvårdstest, ärligt talat så vet jag inte vad jag har för hudtyp? 🤷🏼‍♀️

nouw.com/wallbergz