Skor till hösten

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄRHÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄRHÄR

Finns det typ något snyggare än ett par klassiska stövletter när det kommer till hösten? Jag är heeelt kär i dom längst ner till höger. Så himla perfekta, och dom kostar även inte mer än 399:-, sånt kap! Dock känner jag att 9cm klack är lite för högt haha.. Men älskar verkligen modellen när dom går upp lite tight på benet och inte slutar mitt vid foten liksom. Det gör att benen ser extra långa ut :-) 

HÄRHÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄR

Sneakers är och kommer nog alltid vara min favoritsko. Känner man i höst att man har noll inspo, så funkar liksom tighta jeans, en stickad tröja, en kappa och ett par sneakers - alltid! Här ovan har jag samlat ett par stycken som jag tyckte kändes rätt höstiga och snygga. Ni frågar ofta efter mina khakigröna sneakers från Axel Arigato som jag köpte för typ 3 år sedan, men idag kom dom in med dessa gröna som är fan ännu snyggare. (längst ner till höger)

HÄR / HÄR / HÄR

Och sen till stövlar! Jag har dock tyvärr börjat tröttna liiiite på overknee stövlar, det har varit så mycket nu senaste 3 åren haha, så jag längtar inte supermycket efter att ta fram mina, även om det fortfarande är snygg. Däremot har jag börjat få upp ögonen mer och mer för stövlar som går precis upp till knät och inte sitter sådär astight. Sjukt snyggt och sexiiiiigt. Dessa 2 till vänster kommer ifrån Molly Rustas kollektion för Bubbleroom och är galet fina. 


Gillar

Kommentarer