Skynda fynda

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Är det någon gång man ska fynda under rean så är det nu! Butikerna sänker och sänker ju priserna mer och mer hela tiden, och ännu finns faktiskt väldigt mycket fint kvar! Hur snygga är inte dessa sneakers? Älskar dom med kardborrebanden, men dom glittriga är ju såååå cola. Perfekta nu i sommar :-) 

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Wow, hittade så himla fina och perfekta denimplagg från Levi's. Kommer Levi's någonsin gå ur tiden? Tror inte det! Jag har kjolen till vänster, och det är verkligen den perfekta jeanskjolen. Jag är dock lite sugen på jeansen. Dom är ju så klassiska, och typ varje gång jag ser en tjej på stan i dessa jeans tänker jag alltid "jävlar vad snygga jeans". Allt ovan är typ nedsatt med 40-50% också, så jeansen kostar typ bara 600kr! Investering :-) 

Stol - HÄR / Lampa - HÄR / Morgonrock - HÄR / Drinkvagn - HÄR

Kanna/Vas - HÄR / Lampa - HÄR / Stol - HÄR / Matta - HÄR

Och till sist lite inredningsprylar såklart! Ellos slutar aldrig leverera grym inredning, och inte heller på deras reaavdelning. Den populära mattan längst ner är ju så himla mysig, vi har den hemma hos mamma. Sen är jag helt kär i dom svarta stolarna! Såååå fina <3


Gillar

Kommentarer