Sminkprodukter jag vill testa

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag har verkligen perioder där jag gillar smink och hudvårdsprodukter lite extra. Just nu är en sån period där jag tycker att det är ganska roligt att sminka mig och testa nya produkter, speciellt när man verkligen gillar produkterna såklart haha. Men det finns ju så mycket, och jag tycker att det är så roligt att läsa andras recensioner om produkter och jag kan säga att jag är väldigt lättsåld när andra pratar gott om en produkt haha. Men här nedan har jag samlat lite produkter jag själv gärna hade velat testa pga jag hört mycket bra om dom! 

Highlighter från Laura Mercier (LÄNK) : Hört så himla mycket bra om det här märket och den här highlightern är typ konst haha? Hur fin är den inte och ser ut att vara i perfekta beige/rosa färgen. Nä, vill typ äta den haha. Så fin! 

Glow-serum från Becca (LÄNK) : Älskar Becca och är det några som är bra på glow så är det Becca. Blev väldigt sugen på att testa det här serumet som ska ge grymt mycket fukt och glow. Det används bäst innan foundation/primer. 

Foundation från Too Faced (LÄNK) : Den här foundation har jag haft vänner som testat och verkligen gillat så den blev jag lite sugen på även om jag är svinnöjd med mitt foundationstick från Hourglass. Gillar att denna finns i så många färger och ska vara lätt att bygga upp beroende på hur mycket täckning man vill ha. 

Löspuder från Laura Mercier (LÄNK) : Okej finns det någon makeup artist eller youtuber som inte hypat sönder det här setting pudret? Det ska ju typ vara the shit haha. Det är alltid ett måste för mig att sätta min concealer under ögonen med något genomskinligt löspuder och det här ska ge lite extra lyster och få sminket att hålla hela dagen. 

Strobe-kräm från MAC (LÄNK) : Blir väldigt mycket glow nu, men under den här årstiden när man typ är grå och helt torr så behöver man allt som gör att huden ser lite levande ut med lyster haha. Det här är en strobingkräm som ger extra lyster och kan användas innan eller blandas med din foundation! 

Concealer från Too Faced (LÄNK) : Denna är ju i samma serie som den foundation ni såg i bilderna över. Den ska vara riktigt bra har jag hört och Too Faced är ett märke som aldrig sviker. 

Bronzer från Too Faced (LÄNK) : Haha det här kanske är min favoritbronzer ever. Kommer ihåg att jag köpte det för mååånga år sedan efter att ha sett det på en norsk bloggerskas sminkvideo, kommer ni ihåg Voe? Haha.. Var tvungen att köpa detta då och då var det inte lätt att få tag på i Sverige minns jag. Men detta är det ultimata bronzingpudret, dessutom luktar det choklad :-) 

Tinted moisturizer från Laura Mercier (LÄNK) : Jag använder gärna så lite foundation som möjligt, och helst ska det inte synas/kännas alls haha.. Jag är lite sugen på att testa den här fuktkrämen som ska ge lite färg till ansiktet. Mer för att jämna ut och ge fukt istället för att täcka. Den här ska även ge mer glow och lyster utan att se onaturligt ut. Perfekt typ under sommaren när man fått lite färg och inte vill ha så mycket smink. 

Läppglans från Becca (LÄNK) : Alltså wow hur fin är inte den här färgen? Älskar läppglans och ju mer glossy desto bättre. Tycker att det här ser ut att vara den perfekta färgen, lite beige/rosa. Måste gå och kolla på det i butik tror jag!


Gillar

Kommentarer