Snart midsommar!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu är det bara 3 ynka dagar kvar till midsommar! Så galet att nästan hela juni har gått nu, men ändå har vi det bästa framför oss ju. Jag gillar verkligen midsommar och tycker att det är en tradition vi svenskar faktiskt lyckats med haha! <3 Men sen hänger det ju faktiskt väldigt mycket på vädret, och vi vet ju hur det kan bli hehe.. Men håller verkligen tummarna för att det blir fint i år!

Vi är ett gäng som firat midsommar tillsammans senaste tre åren ute i skärgården, och så blir det i år också! Ska bli så skönt och roligt att få komma bort lite, släppa allt jobb och bara njuta av skärgården, förhoppningsvis fint väder och gott sällskap!

Vattenglas - HÄR / Vinglas - HÄR / Blomkrans - HÄR / Klänning - HÄR / Tårtfat - HÄR / Skål - HÄR / Flagga - HÄR / Karaff - HÄR / Tallrik - HÄR / Kubbspel - HÄR

Lite inspiration inför midsommarhelgen! Har ni hittat något att ha på er? Annars tycker jag verkligen att den här klänningen från & Other stories är en riktig klockren kandidat! Den känns ju som en riktig midsommardröm. Jag har inte helt bestämt mig än vad jag ska ha på mig, får ta med mig 2-3 val och sen gå på känsla och vad vädret visar haha..

Vi åker iallafall redan på torsdag och blir kvar hela helgen. Frank har tagit ledigt från och med imorgon så ledigheten börjar redan ikväll. Då ska vi checka in på hotell ett dygn och bara mysa, och ta igen tid med varandra. Kan knappt minnas sist vi var ute och käkade middag eller tog ett glas bara vi två. Ska bli sjukt mysigt och välbehövligt efter en hektisk månad <3

Gillar

Kommentarer