Sno stilen - Pinterest

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Jag är inne på Pinterest någon gång om dagen och har jag dålig inspiration så hjälper det mig alltid. Där finns allt från fina quotes, inredningstips, snygga bilder och sjukt mycket nice outfits. Däremot så kan det vara lite svårt att veta vart alla kläder kommer ifrån, så här nedan har jag tipsat på lite plagg som är lika sånt jag sett på Pinterest. Så vi alla kan sno stilen :-) 

Beige kappa - HÄR

En beige kappa står på mångas önskelista inför höst och vår. Den här ovan tycker jag är väldigt fin och simpel. Älskar dom stora fickorna och den tunnare kragen! 

Kofta - HÄR

Min stora last den här hösten har typ gått och blivit koftor. Det är ju så himla fint och mysigt. Väldigt snyggt att ha öppet med en ribbad vit topp under. Jag har sett den här bilden på Pinterest typ 100 gånger och sparat den många gånger haha. Men koftan till höger är ju faktiskt väldigt lik? Älskar att kragen går upp lite :-) 

Zebramönstrad - HÄR / Svart - HÄR

Såna här axelväskor har jag tipsat om flera gånger men är det något jag ser mycket på Pinterest så är det dom här haha.. Men det ser väldigt snyggt och chict ut tycker jag. Dessutom kan man fynda dom för en riktigt bra peng, dessa båda kostar mellan 150-300kr. Perfekt för en väska som är "inne" just nu. 

Kjol - HÄR

Vill sno den här outfiten rakt av!! Så fint med en beige satinkjol till en oversize stickad tröja! Fint med lite högre stövlar under hösten och sen en kappa till. Eller varför inte sneakers om det är lite varmare ute. Så festligt och fint :-) 

HÄR / HÄR

Älskaaar att såna här jackor och flanellskjortor är inne igen. Jag har faktiskt alltid varit ett fan av rutiga flanellskjortor haha, och ägt många senaste åren. Men såna här lite tjockare jackor är ju galet snyggt! Är lite sugen på den högra :-) 

Svart - HÄR / Lila - HÄR / Grå - HÄR / Beige - HÄR

Något jag verkligen tycker är fint är att sätta upp håret såhär i en klämma. Både bekvämt och väldigt fint. En perfekt detalj att köra i en annan färg eller så :-) Dom här ovan är ju hur söta som helst, och alla är faktiskt nedsatta 60% och kostar nu 79:-/st! <3

Gillar

Kommentarer