Sno stilen från Pinterest

Inlägget innehåller adlinks.

Kavaj i ull - HÄR 

Älskar den här kavajen i ull. Och så himla fin som en jacka till våren! Såg att den precis kommit in i den här ljusbeigea färgen. Går ju verkligen att matcha till typ allt, antingen till en klänning sådär som på bilden eller till ett par jeans och en t-shirt eller en stickad tröja när det är kallare! 

Jeans - HÄR

Såg dom här jeansen i butik förra veckan! Dom är sjukt långa och raka, älskar att den modellen är inne. Men, hur fan vänjer man sig vid såna jeans? Tycker att det ser snyggt ut på andra, men när jag själv har på mig det känns det som jag snott min pappas eller pojkväns jeans typ hehe. Men man vänjer väl sig, jag har liksom fortfarande ofta svarta smala jeans på mig men det börjar jag tröttna så på. 

Svart topp - HÄR

Tycker att såna här toppar med öppen rygg är så himla fint. Eller ja, den svarta är en body! Perfekta partyplagget, men tycker också att man kan klä ner den md att ha typ ett par blåa jeans eller kostymbyxor och sneakers.

Skjorta - HÄR / Jeans - HÄR

Den här outfiten vill jag kopiera rakt av i vår! Beigt på beigt är ju så fint, och älskar att det här såg så avslappnat och härligt ut? Perfekta vardagsoutfiten. Hittade faktiskt en snarlik skjorta och ett par raka beiga jeans! 

Kavaj - HÄR 

Grön är skönt <3 Grönt är verkligen en favoritfärg hos mig och framförallt på våren och sommaren när man börjar få lite färg. Den här ljusgröna färgen är ju magisk. Den här kavajen är verkligen ett plagg jag hade velat ha i min garderob, perfekt till ett par jeans eller som en jacka i sommar. Eller varför inte med ett skärp i midjan, som på bilden? 

Fendiväska - HÄR

Dör för dom här väskorna från Fendi! Älskar retro-känslan man får, och tycker att printet är så snyggt. Den här väskan från Fendi är vintage, och perfekt om ni är ute efter en större väska där ni får plats med lite mer :-) 

Jeans till vänster - HÄR / Jeans till höger - HÄR

Ett par raka, svarta jeans med hög midja är ett måste i min garderob. Dom i mitten kommer från Weekday och är min absoluta-favoritmodell. Blev dock förkrossad när jag var inne där för några veckor sen och dom berättade att den modellen har utgått och att den inte finns att få tag på. Så tråkigt, men googlade runt massa och hittade dom på en annan hemsida nedsatta för endast 190kr (istället för 500kr)!! Beställde på en gång 2 par. Dom finns fortfarande kvar i några storlekar, jag har 26/32 för er som undrar. 

Gillar