Soliga måndag

2 bilder från augusti i New York <3 Tänk att på onsdag så är det ett helt år sen jag åkte dit första gången. 2019 kommer verkligen vara ett magiskt år på alla sätt och vis och det känns lite sorgligt att jag egentligen skulle åka tillbaka nu i veckan för ännu en vår tillsammans med F i nyc. Nu ser ju världen ut som den gör och det här är väl ett "i lands-problem" men känner liksom ända ut i tårna och fingertopparna alla ljud, dofter och känslan att strosa runt på gatorna i Soho. Saknar det och hoppas verkligen allt det här tar slut snart, samtidigt som jag är väldigt tacksam över mina 6 månader där förra året <3 

Men, nu vill jag starta den här måndagen och veckan med lite ny, positiv energi! Min helg har varit lugn som vanligt just nu. Förutom att jag köpt en ny soffa så har jag gått långa promenader, pratat i telefon, hängt ute i solen och rensat lite hemma. I morse vaknade jag upp och kände mig ändå glad. Solen skiner för fullt och det ska vara riktigt varmt idag så jag tänkte nog gå ut på altanen och få lite sol och d-vitamin. Annars har jag också en del jobb och saker att pyssla med. 

Veckans positiva: Även om veckorna går väldigt långsamt nu och att hela den här våren kommer vara annorlunda så närmar det sig ändå min inflytt till lägenheten. Ynka 3 veckor nu! Det känns fint att ha något att se fram emot, och där kommer jag verkligen kunna dona, tänka på annat och skapa mitt egna hem och min egna trygghet mitt i allt. 

Veckans planer: Jag försöker ta varje dag som dom kommer och just nu känner det svårt att göra planer för mer än typ 1 dag framåt. Jag ska iallafall bara jobba på i veckan, börja rensa och packa ordentligt, njuta av solen (ska bli upp till 14-15 grader på onsdag!) i naturen och träffa Jossan någon dag. Påsken känns tyvärr väldigt avlägsen och vi har inga planer alls för helgen men det får vara så. 

Tips: Den här våren har jag tyvärr inte fastnat alls för PH, Gift vid första ögonkastet och Bonde söker fru. 3 program som jag annars brukar älska haha. Däremot är jag besatt av Big Brother!!! Det är så skönt att kolla på något så ångestfritt och det är typ en trygghet för mig att det spelas in just precis nu, och att det går varje kväll. Blir liksom som att hänga med några kompisar haha, och otroligt skönt att höra dom prata om allt annat än just corona. 

Hoppas ni får en fin vecka hörni, kram! <3

Gillar

Kommentarer