Solsemester i vinter?

Inlägget innehåller reklamlänkar 

Har du någon solsemester inbokad i vinter? Isåfall är jag riktigt riktigt avundsjuk på dig haha. Men jag vet också hur svårt det kan vara att hitta badkläder och liknande under vinterhalvåret. Man kanske inte vill ha sin gula solblekta bikini från sommaren. Badkläder håller ju oftast inte superlänge när man badar i saltvatten och pooler. Här nedan har jag samlat en drös med badkläder som faktiskt finns i butik/online nu! Älskar dom här dova och jordnära färgerna. Så fint när man kanske inte heller har världens bränna kvar från sommaren heller. 

Bikiniöverdel - här / Underdel - här / Stransväska - här / Baddräkt - här / Sandaler - här

Den här grön/bruna bikinin är nog faktiskt min favorit i hela collaget! Älskar modellen på den. Eller ja, allt här ovan är ju helt magiskt och får mig att vilja ligga på en solbädd och läsa böcker i skuggan en hel dag. Åh, vill så gärna också fly mörkret. 

Prickig överdel - här / Prickig underdel - här / Blus - här / Bikiniöverdel - här / Underdel - här / Baddräkt - här

Den prickiga bikinin här ovan såg jag i butik förra veckan och tycker att den var så söt! Tänk den och den vita blusen över på stranden :-) 

Svart bygelbh - här / Svart underdel - här / Beige överdel - här / Beige underdel - här / Svart överdel med v - här / Svart underdel - här / Vitmönstrad överdel - här / Underdel - här

Den här kollektionen med fantastiska badkläder släpptes faktiskt imorse och vill ni haffa något får ni nog vara snabba. Jag kan inte ens bestämma mig vilken som är min favorit, hade gärna haft alla 4! <3 Älskar hög midja. 

Baddräkt - här / Handduk - här / Bikiniöverdel - här / Underdel - här / Baddräkt - här

Baddräkter kanske inte är det ultimata att ligga och sola i. Men perfekt dom dagarna i Thailand då det är molnigt eller om man bränt sig och behöver ligga i skuggan. Bästa med baddräkter är ju att man inte behöver en topp över. Räcker med ett par jeansshorts eller en sarong till kjol! 

Bikiniöverdel - här / Underdel - här / Svart baddräkt - här / Solglasögon - här / Beige baddräkt - här

Wow vad jag älskar dom här färgerna!! Och modellerna, så enkla men klassiska. Den svarta baddräkten är ju så så fin verkligen. Älskar ribbade badkläder! 

Gillar

Kommentarer