Sommarens finaste klänningar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hur sjukt är det inte att det är maj om ynka två veckor? Maj brukar ju oftast bjussa på riktigt sommarväder och även om den här våren och sommaren förmodligen kommer bli annorlunda så är det ju en sak som som är som vanligt - ljusare tider är påväg och det kan ingen ta ifrån oss. Jag är smått besatt av klänningar på sommaren och nu är det faktiskt inte långt kvar tills vi vaknar upp på morgonen och det räcker med att man drar på sig en fin klänning, borstar håret och sen är man good to go. Jag har listat mina absoluta favoriter här nedan: 

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR
Det är ingen nyhet att jag dras till midi-klänningar, gärna i blommigt och i färger. Tycker det ser så somrigt ut och man blir ju glad av det? Den här gröna här ovan är perfektion alltså. Definitionen av sommar i en klänning typ? 

HÄRHÄRHÄRHÄR
Här drömmer jag om den ljusblåa maxiklänningen till höger.... Den och ett par sandaler till en fin bränna. Vill bara fira midsommar när jag ser den haha. Den gul/blåblommiga köpte jag för ett par veckor sen och det är en budgetfavorit jag kommer bo i i sommar. 

HÄRHÄR / HÄR / HÄR
Älskar modellen till höger på klänningar. Så luftiga och fina! Passar lika bra över en bikini påväg till stranden som en heldag på stan med ett par sneakers. Den finns även i svart för er som dras mer till det! 

HÄR / HÄRHÄRHÄR
Fastnade så för den här blåa, helt fantastiska klänningen! Kanske finaste jag sett på länge? Blått är en av mina absoluta favoritfärger och just blåblommigt påminner mig om min barndom och sommar. Hade en blåblommig klänning jag fick av min mormor och älskade när jag var yngre haha :-) 

Gillar

Kommentarer