Sommarplagg

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.com, NA-KD.com, Lindex.com

Ett skepp kommer lastat med massa fina sommarkläder som finns ute i butikerna nu! Älskar modet just nu, väldigt ljusa och somriga plagg - desto somrigare, desto bättre typ haha :-) Vet inte hur vädret är i Sverige just nu, men hört att det inte varit lika varmt som maj förra året direkt. Här har man rent ut sagt blivit bortskämd med över 20 grader i princip varje dag. Idag är det dock lite sämre väder, men men!

Bikiniöverdel - HÄR / Underdel - HÄR / Kimono - HÄR / Vit topp - HÄR

Älskar verkligen den här vita bikinin med dom här spännena och one-shoulder. Gillar även kimonon som är väldigt somrig och härlig. Hade gärna glidit runt i den hemma under sommaren. Älskar ju tjocka morgonrockar, men det blir lite väl varmt under sommaren. 

Vit klänning i denim - HÄR / Beige topp - HÄR / Silkig blus - HÄR

Blev helt kär i den här lite längre vita klänningen. Så snyggt med det tjockare jeans-materialet och beiga sömmar. 349:- kostar den, vilket jag tycker är riktigt bra! Perfekt för midsommar om inte annat :-) 

Svarta sandaletter - HÄR / Beiga sandaletter - HÄR / Randig klänning - HÄR

Och på tal om bra pris! Dessa sandaletter kostar endast 199kr och är typ sommarens snyggaste och mest bekväma klack. Klacken är ca 5 cm hög och rätt tjock, helt perfekt enligt mig haha <3

Midikjol i silke - HÄR / Blommig klänning - HÄR / Ribbstickad klänning - HÄR

Och dessa då <3 Väldigt somriga, framförallt den gröna klänningen. Älskar klänningar och kjolar i olika modeller och material.


Gillar

Kommentarer