Somriga klänningar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hörni!! Nästa veckan ska äntligen sommaren komma, och det ska bli upp mot 19 grader hela veckan. Åh, som vi alla har längtat! Jag ser typ mest fram emot att få inviga alla kjolar och klänningar och gå barbent. Haha, fan vad längesen det var man luftade benen lite :-) Jag tjuvstartade i helgen och testade lite somriga plagg från min garderob. Bland annat det här setet jag la upp på Instagram här om dagen. Fick en del frågor om det, och det är en blus och en matchande kjol som kommer från H&M. Köpte setet för ynka 200kr totalt på rean för ca 1 månad sen! Tvekade lite då men nu ångrar jag det inte en sekund. Tycker det ser så fint och lyxigt ut.

Här nedan har jag tipsat om massor av fina sommarklänningar som finns i butik nu!! <3

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Här har vi ju lite mer grönt som påminner om mitt set lite. Hade gärna klickat hem alla, kan typ inte välja någon favorit haha. Men set är ju så himla nice för man kan använda det till så mycket <3

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Åh här var det sommar! <3 Älskar verkligen den gröna och gula till vänster. Båda är dessutom nedsatta 30% just nu. Tycker dom ser helt perfekta ut. Älskar urringningen och omlott. Kjolen har jag faktiskt i min garderob och den väntar tålmodigt på att få bli använd. SÅ fin. 

Den här klänningen köpte jag för ett par veckor sen, tycker ljusgult känns så himla somrigt och jag älskar modellen på den. Ni hittar den HÄR

HÄRHÄRHÄR / HÄR

Här till höger ser ni en till bild på den! Gillar även den svarta i mitten. Så nice med långärmat tycker jag. Och ja, som ni kanske ser så älskar jag blommigt på sommaren haha. Det är så vackert på precis alla. Mer färg och mönster åt folket <3 Hoppas ni hittar någon ni gillar! 

Gillar

Kommentarer