Söndag

Hej på er, hur har er helg varit än så länge? Har ni tagit ut er och hittat på saker eller stannat hemma? Jag har haft en riktigt tråk-helg, som vanligt nu för tiden haha. Igår strålade iallafall solen och vädret var på topp, så jag och mamma hade med oss kaffe och mackor och gick en långpromenad i solen och satte oss och fikade vid vattnet. Väldigt härligt, och snacka om att det var mycket folk ute och promenerade. Det är väl det man får hitta på nu :-) Efteråt åkte jag förbi pappa en sväng och lämnade fika, jag har känt mig lite krasslig i veckan så ville inte riskera att smitta honom (som redan är i en riskgrupp) så jag stod bara i dörren snabbt innan jag åkte hemåt. 

Dom här senaste veckorna sen vi kom hem från Mexico har verkligen inte varit dom bästa, mitt humör har verkligen gått upp och ner. Det har varit väldigt mycket känslor på en och samma gång och jag känner mig rastlös samtidigt som jag knappt orkar svara på ett mail liksom. Och nu på det så har allt det här med corona situationen blivit värre också, saker som jag verkligen bara gått och längtat efter och räknat ner till har blivit inställda/framflyttade och då känns det också som att man bara står och stampar på ett ställe. Att ha distansförhållande har gått förvånansvärt bra, men det blir otroligt frustrerande när man inte kan/får ta sig till varandra. Jag känner mig maktlös och det är ju just nu vi verkligen hade behövt varandra. Herregud vad jag saknar dom vardagliga sakerna nu, och helgerna tillsammans.

Nej, den här månaden får gärna vara över så snart som möjligt. Jag hoppas verkligen att allt vänder snart. Men jag ska försöka hålla mig lite sysselsatt idag, och inte tänka så mycket på allt. Funderar på att ta tag ordentligt och städa/rensa mitt rum, eller kanske baka något? Ja, något måste jag göra iallafall. Hoppas ni mår bra och håller er inne så gott det går just nu, men jag vet att det inte alltid är så lätt när man är "ensam". Kram på er iallafall <3

Gillar

Kommentarer