Söndag som inte känns som söndag + resa bokad

Lite bilder från våran senaste resa till Palma i augusti! Vet ni vad vi har gjort idag? Jag och F bokade äntligen en vinterresa! Vi bara bestämde oss för att facetimea och passa på att boka idag när han ändå var ledig och var hemma. Tror vi pratade med varandra i nästan 3 timmar i telefon haha, snacka om att vi båda lider av beslutsångest. Men äntligen, nu har vi bokat en resa till Mexiko i slutet på januari!! <3

Vi har ju inte haft det så enkelt med distansförhållandet och allt där till. Han flyttar ju in hos en kompis i veckan som kommer, och det är därför jag inte har åkt tillbaka till NY som jag tänkt. Förhoppningvis kommer jag åka dit i mars/april och vara där till sommaren, men just nu har vi haft ett sånt dilemma och inte riktigt vetat när vi ska ses igen. Det har varit sjukt jobbigt och speciellt jobbigt att vara ifrån varandra under jul och nyår när man blir lite extra påmind. Herregud vad jag fått uppleva saknad. 

Därför blev beslutet att istället mötas upp i Mexiko och ha en lång ledig resa tillsammans <3 Det är vi så himla värda och oj vad jag längtar nu. Vill bara kramas, sola, bada, dricka drinkar och läsa böcker. Vi har bokat en vecka i Tulum, och veckan efter är fortfarande obokad. Förmodligen blir vi kvar där, men bara byter hotell och "område". Det har verkligen varit ett drömresemål för mig länge så jag är beyond taggad alltså haha :-) 

Så ja, det är vad halva min dag gått till men jag klagar inte :-) Den här söndagen har varit så himla grå och behövdes verkligen piggas upp! Jag och mamma var ute och sprang lite tidigare på dagen och förutom det har jag bara varit hemma och sen pratat med F. Nu har jag precis ätit middag och tänkte bara koppla av framför en av mina favoritfilmer som går på tv nu. About Time heter den och är så himla mysig och precis i min stil <3 Hoppas allt är bra med er, och har ni några Tulum-tips får ni gärna hojta! 

Gillar

Kommentarer