Söndagsfavoriter online

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Vi börjar närma oss slutet av augusti och flera av er efterfrågar just höstkläder så här får ni ett smakprov på hur jag vill gå klädd kommande månaderna. Just nu känns det rätt långt bort för mig som ligger på stranden hela dagarna och knappt har på mig annat än bikinis. Men lite shoppingssugen blir jag allt! Vill också tipsa om att Lindex börjat med "extra långa" jeans, perfekt för er som också är lite längre. Dessa ovan ser snygga ut!

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Älskar färgkombinationerna här. Hur härlig och mysig är inte den blåa koftan? Blev riktigt sugen på den. Sen måste jag gå och testa den vita tröjan när jag är hemma!! Har en identisk i svart från Arket som jag använt massor och har alltid tänkt att jag vill ha en likadan i vitt/beigt. Den här är dock lite billigare, men ser så fin ut. Älskar den fyrkantiga urringningen som är en snygg detalj till en annars perfekt baströja.

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Måste bli bättre på att använda blåa jeans i höst. Tycker det är så fint till kappor och trenchcoats, och stickade tröjor/koftor. Jag har modellen ovan i en ljusare blå, men blev sjukt sugen på dom här lite mörkare. Perfekta till hösten! Raka (men ändå ganska smala) och långa! <3

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Jag måste också bli bättre att använda jeans
nouw.com/soffiaz_85
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men så fina plagg!
nouw.com/mammatillthea