Spara vs slösa

Inlägget innehåller reklamlänkar

Väskor har verkligen blivit en grej för mig, men sen jag köpte min Gucci i somras har jag på något sätt endå känt mig väldigt nöjd och inte haft behov av någon annan väska. Jag använder liksom min varje dag och tycker att den passar till precis allt. Men självklart finns det många andra jag gärna också hade haft hemma. Kruxet med designerväskor är ju dock att dom är dyra, lite sjuka priser till och med haha. Men många budgetkedjor har kommit med väldigt bra liknande väskor som påminner om dom riktiga märkesväskorna. Och till sjukt bra priser! 

Spara - HÄR / Slösa - HÄR

Den här väskan påminner ju väldigt mycket om min Gucci, dock utan märket och med silvrig kedja. Men tycker att den var väldigt fin faktiskt! Perfekta lilla vardagsväskan när man går ut eller är på stan.

Spara - HÄR / Slösa - HÄR

Denna "kopia" är ju slående lik den äkta från Gucci! Tycker också att denna är sååå fin och i den perfekta storleken verkligen. 299:- är ju också ett SÅ bra pris.

Spara - HÄR / Slösa - HÄR

Blivit besatt av den här YSL väskan på senaste tiden, tycker att den är så klassisk och cool. Tyvärr är ju priset lite waaay tycker jag nog. Men budgetalternativet är ju väldigt likt och ser ändå rätt lyxig ut tycker jag. Kanske får kika på den istället :-) 

Spara - HÄR / Slösa - HÄR

The dream-bag från Valentino. Denna är magiiiiiskt. Och ja, budgetalternativet på denna är kanske inte "budget" men den är bra mycket billigare än den från Valentino. Väldigt fin i färgen och slående lik med det tjockare handtaget! Så fin i vår och sommar <3


Gillar

Kommentarer