Sparat från instagram

Inlägget innehåller reklamlänkar

Två fluffiga tröjor jag gärna hade bott i nu i vinter!! Tycker att dom ser så fina ut men också tyvärr lite stickiga haha.. Jag är verkligen känslig mot sånt vilket är synd för det är oftast dom tröjorna som är snyggast och varmast. Vet inte om jag heller har missat det, men har A days march börjat sälja tjejkläder? Aldrig sett att dom haft det innan iallafall tror jag :-)

Snyggt snyggt snyggt!

En dröm är verkligen att bo på hotellet Ett Hem. Det är såååå jäkla snyggt inrett och ser verkligen ut som att vara hemma hos någon, fast såklart jättelyxigt. Älskar alla detaljer och inredningsstilen :-) Tyvärr är det dock snordyrt att övernatta där hehe.

Lite inspiration. Jag hittar verkligen mycket av min inspiration till kläder och inredning på instagram och pinterest och då sparar jag ner på en gång så man kan kolla tillbaka på. Jag har ju nyligen tagit flera hål i öronen, så hade verkligen behövt införskaffa mig lite mer enkla små örhängen. Och hur snygg är inte Angelica i den här dunjackan? Vet att den finns HÄR för er som också gillar den!

Okej, kanske det roligaste jag vet är att se vad andra shoppar!! Det stillar typ mitt egna shoppingbegär hahah.. Älskar olika typer av hauls, typ att se vad någon shoppar på IKEA eller bara nya plagg helt osponsrat!

På min önskelista står lite nytt porslin från Mateus! Dog lite för den här storyn Moa la upp på sitt frukostbord. Den här modellen och färgen på tallrikarna är ju så sjukt fina! Ni hittar dom HÄR.

Mer snygga plagg.. <3

Jag ääääälskar Sanne Alexandras inredningsstil och hennes hus. Hade kunnat flytta in på en gång <3 Tyckte att den här bäddningen var väldigt fin, och inspiration på hur jag själv kan bädda hahah... är så dålig på att få det att se snyggt ut. Kanske också har att göra med att jag själv älskar dom plattaste kuddarna som finns hah, ser bara ut som en trött säck. Men, däremot förstår jag mig inte på såna här lösningar med garderoben precis bakom. Visst att det är praktiskt och så, men vart har dom sina sängbord med telefon och sånt där? Och känns det inte läskigt med en dörröppning precis bredvid sängen haha.

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
hur mysiga bilder.. wow alltså
nouw.com/majanilssonlundstrom