Sparat på instagram

Ni verkar gilla när jag gör såna här inlägg och skriver/visar lite av det jag sparat på Instagram och som inspirerar mig för tillfället!  Jag tar just nu en paus från Instagram vilket nog är viktigt för mig men jag har ändå blivit bättre på att ha min Instagram som en plattform där jag blir inspirerad och följer mina vänner än att få ångest även om det inte är helt oundvikligt. Hur som helst, här nedan hittar ni några urval från min "spara-knapp". 

@sonja_ols / @victoriaquitzau

Blommor gör mig faktiskt oväntat glad <3 Jag har aldrig trott att jag varit en sån som uppskattar en bukett blommor eller att ha växter hemma men det gör jag tydligen!! Just nu är såna här maskrosliknande blommor en favorit hos mig, tycker att det ser så somrigt och härligt ut. Den andra rosa är ju också fantastiskt fin, men den vet jag tyvärr inte namnet på. 

@maryljean / @pekroth

De flesta bilderna jag sparar är faktiskt inte från konton jag följer, utan bara råkat komma in på eller sett en bild som jag gillar. Typ som dom här :-) Tyckte båda outfitsen var så snygga och perfekta tips på hur man kan styla beiga jeans. Den rutiga kappan/kavajen är ju så jäkla snygg. Ni hittar den HÄR

@maryljean 

Nu börjar jag längta efter NY. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt haft lite ångest över att åka tillbaka, det blir liksom en sån stor grej och nu känns det som att jag börjar om. Det är jobbigt att lämna familjen, vovven och vänner men allt finns ju kvar <3 Men när jag tänker på att strosa runt på Manhattan i höst så blir jag glad och jag vet att det kommer bli superbra. Nu tror jag bara att jag är nervös, speciellt när jag och F inte heller setts på över 2 månader. 

@victoriaquitzau

Följer inte den här tjejen men borde kanske göra det, för varje gång jag hittar hennes Instagram blir jag väldigt inspirerad av hennes foton och hennes stil. Tycker dom här naglarna var såååå cola :-) Man älskar ju lite färg! Speciellt till hel-beiga outfits. Snyggt snyggt snyggt. 

@showbonden

Någon mer än jag som älskar Bonde söker fru och hejade till 110% på Susanna och Hannes? Så gulliga så man smälter ju. Dom var med i senaste säsongen och är nu förlovade. Hittade den här texten på hennes Instagram och blev typ lite tagen av det hon skrev. Så himla fint och väldigt sant att det är viktigt att själv aktivt välja vem man vill umgås och varför. I både vänskapsrelationer och i kärleksrelationer. Jag har aldrig riktigt sett det på det sättet men när hon skrev det så lät det så självklart och jag tog verkligen in det. Ska försöka tänka på att alla relationer jag investerar i ska vara något jag vill och själv mår bra av. Finast är ju som hon skriver, när båda väljer varandra lika mycket :')


Gillar

Kommentarer