Sparat på instagram

@josefinebak / @angelicablick

Okej här är första bilderna jag sparat på insta! Håret till vänster..... Det kan ju typ vara den finaste hårfärgen jag vet. Sådär naturligt ljusbrunt hår. Väldigt fint!! Jag tycker själv att jag passar bäst i lite ljusare hår men så fort jag ser andra i den här färgen vill jag bara sluta bleka mitt haha. Och Angelica Blicks kollektion för Safira fick mig helt hooked! Så mycket fina smycken i precis min smak. Är sugen på att beställa hem några örhängen i silver. 

@prettycitiesnewyork

Mycket av det jag sparar ner är faktiskt bilder på cafén och ställen att upptäcka i NY. Hur mycket längtar jag inte efter att Central Park ska bli såhär höstigt och vackert? Wow alltså! Jag har hört att hösten är mycket längre här än i Sverige och det ser jag fram emot. Bilden till höger är från en fin bar/resturang i Brooklyn! 

@annaastrup / @sofiaboman

Höstkläderna ligger snällt och väntar på mig men det bästa är ju att man kan börja inspireras av andra som klär sig i höstkläder så man är lite mer redo när det väl gäller :-) Älskar såna här rutiga kappor i trenchcoat-modell. Och koftor!! Älskar koftor. 

@joannafingal / @maryljean

Höst ute, höst inne :-) Pris för mysigaste sovrum går till Joanna Fingal, fan vad jag bara vill kopiera det rakt av till mitt framtida hem haha. Ser så inbjudande och hemtrevligt ut. Och den här vasen dååå... Dröm! 

@mvb

Haha från ett sovrum till ett helt annat. Helvitt och sterilt, men vaaaarför funkar det så bra i New York haha? Det ser liksom drömmigt ut, även om jag nog själv hade velat ha det lite mer ombonat. Men ljuset gör ju att det ser lite varmare ut :-) Och hennes hår, jag älskar det och önskar att jag hade lite mer självfall och lockigt! När jag var runt 12-15 år hade jag faktiskt lite lockigt hår, korkskruvar i underhåret och typ babyhåret vid öronen. Badade jag i saltvatten eller var utomlands var det ännu lockigare. Antar att det kan ha varit hormoner, för nu är det helt spikrakt igen. 

Gillar

Kommentarer