Sparat på instagram

Ni verkar gilla när jag gör dom här inläggen och visar vad jag sparat på instagram! Vad som inspirerar mig helt enkelt! Jag tycker även det är roliga inlägg och göra (och ännu roligare att läsa andras såna här inlägg) så det är win win. Här är vad jag sparat på senaste tiden: 

@ginemargrethe / @majanilssonlindelof

Två sjukt snygga tjejer med sjukt snygg hårfärg och frisyr!! Börjat älska den här mellanbruna och naturliga hårfärgen. Ser så snyggt ut, som att man bara låtit håret vara :-) Gillar även den här lägren på hår, precis under axlarna <3

@streeteasy / @victoriaquitzau

Sen ser jag den högra bilden och blir kär i långt hår haha.. Väldigt fin längd och uppsättning! Fick mig även att längta tillbaka till Köpenhamn, en av mina absoluta favoritstäder. Det är så mysigt där, speciellt nu under tidig höst. Och den andra bilden på husen, jag var säker på att det typ var i Amsterdam eller något sånt haha. Men det ligger ett stenkast från oss här i Midtown!! Får promenera förbi där någon dag minsann! 

@vivianhoorn / @mathildegoehler

Två mycket fina lägenheter!!! Älskar allt med ljust trä, beigt och pastellfärger. Även mysiga material till <3 Kliar i fingrarna när jag ser det här, vill också inreda och pyssla hemma inför hösten :-) Mathilde Gøhler kan även vara min girlcrush alltså, hon är så sjukt vacker alltså! Och deras dotter, världens sötaste.

@bakebynature / @annasarlvit

Här kickade sötsuget in haha.. Tror det var under min lingonvecka jag sparade bilden på chokladkakan. Är ju inte världens fan av bakelser egentligen, men herregud hur god såg inte den ut!!? Jiseees. Pannkakorna är från ett brunchställe i Brooklyn jag borde besöka! 

@louisemadsen / @julienhocke

Dom här två bilderna påminde mig om hur snyggt det är med ett par nya, fräscha sneakers! Älskar skiten haha. Den vänstra tjejen är en supersöt dansk tjej och kanske inte så överraskade så har hon väldigt bra stil. Blev dock chockad över att hon är typ 17-18 år haha.. Såhär bra stil hade jag absolut inte i den åldern.. Då var det kläder från shein, fuskpälsvästar över skinnjackan och primeboots.... 

Gillar

Kommentarer