Sparat på Instagram

@mathildegoehler / @matildadjerf

Hur fin är inte den här kavajen i ull? Älskade det annorlunda skärpet och hade gärna haft den hägnades i min garderob nu i höst. Tror den hade varit perfekt för höstvädret här just nu. Och bilden bredvid sparade jag bara för att det var så sjukt fint. Älskar tonerna tillsammans, rosa, trä och beigt. 

@mariellelindahl / @lestephpak

Faaan vad jag börjat tycka att det är snyggt med trenchcoats! Så snyggt på hösten till ett par boots och knyta åt den ordentligt i midjan. Gillar även Marielle's outfit, perfekt till vardags. Sen består typ häften av mitt spara-arkiv ställen i New York jag hade velat testa haha.. Det tar liksom aldrig slut. 

@lchfmedcamilla / @bakerbynature

Vad har hänt med mig? Är vanligtvis inget fan av bakelser och sånt där, men den här hösten vill jag inte göra annat än att fika på goda saker och en kopp kaffe. Borde bli bättre på att baka hemma :-) Men hur gott ser inte det här ut? Nötkaka med jordnötssmör till vänster, och en typ en kokoskaka till höger. Mums! 

@victoriaquitzau / @_timamaria

En dröm vore ju att äga en lägenhet med en kakelugn, hur mysigt? Gillar verkligen dom här blommorna också. Någon av er som vet vad dom heter? Bilden till höger sparade jag för att jag tycker soffbordet var så fint!! Gillade att det inte var några markanta ben i svart eller guld utan bara en stor klump marmor haha. 

@victoriaquitzau / @mariaengholm

Fina plagg som jag sparat <3 Den här skjortan i vitt är ju så galet fin, dock lyckades jag inte hitta vart den var ifrån tyvärr.. Hade gärna också haft en stor chunky kofta att mysa runt i i höst. 

@joannafingal

Vill gärna flytta in i Joanna Fingals mysiga lägenhet! Tycker verkligen att hon har lyckats få det så hemtrevligt (om man kan säga så utan att ens varit där haha) och stilrent samtidigt. Och höstigt <3

Gillar

Kommentarer