Sparat på instagram

Tycker att det är väldigt roligt att läsa såna här inlägg hos andra bloggar, så jag hoppas att ni också tycker det är kul! Här är iallafall lite bilder jag sparat ner på Instagram och som inspirerar mig lite extra liksom :-) 

@ingvildpaulsen / @josefinehj

Älsk på helsvart alltså <3 Och hur fint är inte hennes hår på vänstra bilden? Den får mig att vilja boka en frisörtid typ igår helst haha. Så fräscht och jag slutas aldrig imponeras av blont hår haha, finaste jag vet. 

@seehura / @worldarchitecture

Under alla månader i NY har jag faktiskt haft noll längtan efter att resa iväg. Kanske för att det redan känts som att jag varit iväg på en långresa, men det är också ganska skönt att känna sig så tillfreds. Men typ 3 dagar efter jag hade landat i mörka och kalla Sverige så började jag längta till värmen och vita stränder. Herregud alltsååå <3

@mvb / @emmaleger

Aj mitt hjärta alltså, jag längtar verkligen redan tillbaka till New York. Snacka om att jag blev fäst den här hösten, det kommer verkligen alltid vara en speciell stad för mig. Och det är ju en väldigt speciell stad!! Går liksom inte att beskriva och förklara för en person som aldrig varit där haha. 

@annijor / @mvb

Två mycket mycket fina plagg från Bottega Veneta. Dock lite väl dyra, men så fina att titta på iallafall :-) 

@ig_newyork / @newyorkliebe

Från att längta till värme och stränder, så längtar jag också efter snön! Jag hoppas verkligen att jag hinner få uppleva snö i New York. Det vore helt magiskt och får mig att tänka på typ Ensam Hemma filmerna haha :-) Den högra bilden är ju faktiskt tagen typ 5 minuter från vår lägenhet. Gick där var och varannan dag bara för att utsikten är så fin. Ett jättepoppis fotoställe!

Gillar

Kommentarer