Sparat på instagram

@matildadjerf / @kristin_rodin

Hur galet snygg är inte den här baddräkten? Älskar det sportiga och Fendi loggan. Så klockren :-) Och den här soffan då.. Drömmen! Älskar färgen och att den verkligen är stor. Jag vill så gärna ha en riktigt stor soffa i framtiden, så man får plats många och även kunna ligga och skeda. Dock ser den kanske inte superskön ut att luta sig bak på haha, väldigt låg ryggstöd. 

@lagerhaus / @annijor

Älskar dom här glasen som Lagerhaus precis släppt! Hade gärna haft dom låga vattenglasen, ser så lyxiga ut, men är faktiskt rätt billiga. Ni hittar dom HÄR <3 Toppen i glitter tycker jag var så fin, och hade passat perfekt för nyår. Synd dock att det är ett helt år kvar tills nästa gång hehe.

@jannid

Okej jag är helt inne på Mexiko och Tulum nu och kollar stories och bilder varje dag. Kanske inte bra för man vill inte ha allt för höga förhoppningar och sen blir besviken. Men kan inte låta bli att längta lite extra när hittade dom här bilderna från när Janni var där för något år sen. Det ser magiskt ut! 

@cockerpepita

Mitt hjärtaaa, aj! Sen vi skaffade Nelson har jag verkligen blivit besatt av cockerpoos, men nu också av Cocker spaniel och hade nog velat köpa en egen en dag. Den här lilla valpisen, hur mycket vill man inte bara ha den? Pussa på nosen och gosa med. Herregud så söt. Hoppas vi köper någon kompis till Nelson någon dag. Han hade nog gillat det <3

@bikbok / @matildadjerf

Även om jag längtar ihjäl mig efter sol och värme, så längtar jag också efter ett vinterparadis. Brukar inte januari vara superkallt och snöigt? Här i Stockholm är det fortfarande plusgrader och rätt grått. Några fler soltimmar har vi iallafall fått, men inte många. Jag blir verkligen trött av det här vädret, och det är inte alls speciellt uppiggande. Innan vi går mot våren på riktigt får faktiskt snön komma och ta över i några veckor enligt mig. 

@nathjafollin / @rebeccajohnnysdotter

Två fina våriga buketter som fick mig att längta lite efter tidiga våren. Kan inte förstå att jul och nyår är över nu och att vi har sommaren och våren framför oss. Min favoritårstid är verkligen våren, jag får så mycket hopp och energi då <3 Men som sagt, innan våren drar igång ordentligt (vilket kommer dröja haha....) så får gärna snön komma så man kan bli klar med vintern på riktigt :-) 

Gillar

Kommentarer