Sparat på Instagram

@mathildegoehler / @helenas.hem

Åh vad jag drömmer mig bort till en framtida lägenhet. Så just nu sparat jag väldigt mycket fin inredning jag hittar på olika instakonton för att komma ihåg och ha lite inspiration sen när det väl är dags! Älskar dom här fluffiga fåtöljerna!! 

@cockerpepita / @ellakarberg

Men snälla lilla valpis, jag vill haaa! Ska försöka övertala mamma att köpa en valp, eller att Nelson ska bli pappa så vi kanske kan behålla en :-) Får se hur det går hehe. Och bilden till höger sparade jag för att det var en väldigt fiiin klänning på en strand i Tulum.  

@rebeccajohnnysdotter / @white_sage

Som sagt, mycket inredning :-) Hur fint är det inte att göra ett eget soffbord såhär? Jag önskar verkligen jag hade lite mer inspiration och vågade trixa såhär själv. Blir ju väldigt unikt liksom! 

@fakerstrom / @matildadjerf

Två klockrena outfits jag hade velat kopiera rakt av! Älskar det här stickade "setet" med en topp och kofta. Vet att det finns på Zara just nu för er som är sugna. Väldigt fint iallafall och säkert fint i vår och sommar också till ljusa jeans. 

@maddietsang / @artifactuprising

Sparar ofta ställen i New York som jag hittar lite random och vill testa/se när jag är där igen. Nästa gång jag åker dit vill jag verkligen upptäcka mer av Brooklyn. Williamsburg verkar ha så himla mycket coola restauranger och butiker. Hur perfekt är inte inredningen här liksom? 

Gillar

Kommentarer