Sparat på instagram

Inlägget innehåller reklamlänkar

@matildadjerf

En outfit jag skulle vilja kopiera rakt av, och den kommer från inte helt överraskade, Matilda Djerf. Hon är verkligen klockren på att sätta ihop vardagsoutfits och det ser liksom så snyggt och ledigt ut :-) Gillar verkligen den fluffiga koftan hon har på sig från sitt egna klädmärke. Goals att klä sig i sin egna design. 
 

@lovisabarkman / @fredrikkarlssoninterior 

Två som veeeerkligen har känsla för det här med inredning. Alltså Lovisas lägenhet är ju så så fin, hon har rätt nyligen flyttat in men verkligen fått ordning minst sagt. Förstår inte hur folk lyckas så bra med detaljer och vad som passar med vad. Jag har en bild i mitt eget huvud om hur jag ska ha det, men kommer säkert stå där sen och ba "hur tänkte jag här?" haha. 

@koket.se

Nu kurrar min mage ordentligt medan jag skriver detta och bättre blev det inte nu haha. Köket.se har jag följt i några år och i början på varje vecka ger dom grymma tips på vardagsmat att laga hemma, bland annat köttbullar som jag blev så sugen på nu! Och en annan rätt jag har velat testa är vodkapasta, ätit det en gång på resturang och det var sjukt gott. Såg även att Philippe Cohen har lagt upp en video när han gör det steg för steg, och det såg faktiskt ganska enkelt ut :-) Om inte annat så har man ju lite extra tid nu till att experimentera i köket. 

@mathildegoehler

Matihlda Gøhler är också en person som jag verkligen inspireras av när det kommer till kläder och inredning. Det är tyvärr inte suuuperofta hon postar bilder på sitt hem, men när hon väl gör det så får man alltid se väl genomtänkta detaljer och mycket i naturfärger och ljust trä. Dansk stil är ju den bästa :-) Älskar blomman/växten (?) till höger, vet någon vad den heter?

@balmoan / @toutesttemporaire

Sånt här sparas också ner ibland :-) Ett och annat bra citat och mycket söta hundbilder hehe. På tal om hundar så är jag väldigt glad att ha Nelson just nu, och han är också väldigt nöjd över att nästan alla är hemma och ger honom uppmärksamhet <3 Men det är skönt att tänka på annat, ha någon att gosa med och gå långa promenader tillsammans med. Hundar är verkligen bäst och får en att leva i nuet. 

@skaparmitt_hem / @in.thecity

Två bilder med fina saker! Tycker den här toppen var så himla söt verkligen. Och jag älskar ju porslinet från Mateus. Jag har det i grått och sand men tycker att deras nya färg "Cinnamon" också är väldigt fin! Ni hittar det HÄR

Gillar

Kommentarer