Sparat på instagram

Inlägget innehåller reklamlänkar

Men alltså hur vackra och annorlunda vaser? Älskar det! Jag har en liknande som den till vänster, men har typ tyckt att det varit lite svårt att veta vad jag ska ha för blommor i den, men den där vilda buketten var ju magiskt. Och den till höger också. Älskar Annijor's lägenhet och hela hon känns väldigt inspirerande. Kan rekommendera att titta på hennes lägenhetstour och senaste blogg på hennes youtube, vill flytta in :-) Den högra vasen hittar ni HÄR och den vänstra HÄR

Åh vad jag saknar Frankis nuuu <3 Nu är det över 9 veckor sen vi sa hejdå på flygplatsen i Mexico och innan dess hade vi inte setts sen i mitten på november när jag åkte hem. Så sjukt att vi klarar det haha...! 

Sammy Robinson kan ju ha mitt drömhår!? Jag hade en klipptid för en månad sen men valde att boka av den i och med att corona bröt ut just då, så nu har jag lagt det lite på is. Ena dagen är jag jättenöjd med mitt hår medans andra dagar så vill jag bara fixa till det och slinga det lite ljusare. Framförallt måste mina slitna toppar bort, men jag börjar bli lite sugen på den här lite mörkare blonda färgen. Just nu är mina toppar och längder vääldigt ljusa och blir typ vitgula på sommaren haha.. Men älskar den här "honungsblonda" färgen, ser så naturligt och friskt ut. 

Ett mycket fint badrum! Och en väldigt fin tavla. Jag tycker att det är så himla svårt med "konst" på väggarna och vet inte alls vad jag vill fylla dom med. Är lite trött på posters och stora tavelväggar men helt kala väggar känns ju också tråkigt? Den här var faktiskt väldigt fin och jag gillar hur stor och enkel den är! 

Men hur sugen blev man inte på sommar och alla fester som hör till när man såg den här bilden till vänster? Åh vilken dröm att sitta där och skåla i vin och sjunga med i låtar tills solen går ner och lamporna tänds. Bilden till höger sparade jag för att Hanna också har en så himla fin hårfärg :-) 

En ny favorit på instagram, @naomianwerr. Dansk såklart hehe :-) Men älskar älskar hennes klädstil och även hennes inredningsstil och naturliga bilder. Hur mysigt ser inte det här ut liksom? Tycker att det där bordet/bänken är så himla fint och passade bra hos hennes. Även lampan i samma stil var riktigt söt! Båda kommer från Ikea <3

Gillar

Kommentarer