Sparat på Instagram

Två fina bilder från två favoriter på Instagram! Ser fram emot att se Djerf Avenues nya kollektion, allt ser väldigt fint ut. Och ang den andra bilden så sparade jag den för att jag tycker att nattduksbordet/sidobordet är så himla fint och något jag hade kunnat tänka mig haha. Vet att just detta kostar typ 5000 kr så det går bort haha, men väldigt fint är :-) 

Det är väldigt mycket inredning nu på mina sparade bilder haha. Huuur härlig ser inte den här soffan ut hos Lovisa? Gigantisk och så djup. Fan vad mysigt att krypa upp där och titta på film! 

Dom här klänningarna från Adoore är ju så somriga och fina. Gillar verkligen den lila :-) Och hej drömhåret! <3 Är ju lite sugen på att låta mitt hår vara ett tag (säger alltid så och sen ångrar jag mig hehe) och inte slinga det på ett bra tag. Dels för att jag gillar min naturliga hårfärg och för att mitt hår tar väldigt mycket stryk av att blekas. Dock är ju mina toppar väldigt ljusa nu och hårbotten rätt mörk, och när sommaren kommer så vet jag att topparna kommer bli ännu blondare. Funderar på att köpa någon färgbomb i typ lite ljusbeige/mörkblond för att jämna ut färgen lite? Och sen bara klippa topparna! 

Dör för Sanne Josefsons lägenhet alltså! Fan vad mysig och fin den är. Såg att dom precis sålt den och ska flytta till ett hus i sommar, ser fram emot att se hur dom kommer inreda där :-) Tycker också att den här bokhyllan var väldigt fint inredd! 

Ibland undrar jag om Matilda Djerf ens är mänsklig haha.. Det typ provocerar mig hur ALLT hon lägger upp kan se så operfekt perfekt ut? Hennes liv känns som en film typ haha. Hon är ju väldigt duktig på att lägga upp "naturliga" och inbjudande bilder, men det vore skönt att också se om hon någonsin har stökigt och vissna blommor hemma.

Längtar ihjäl mig efter en vecka i Grekland <3 Sitta och dricka iskallt vin vid havet, äta souvlaki, doppa bröd i tzatziki och känna doften av saltvatten. Och ang andra bilden, hahah skrattade högt. Jag är kräfta och det här stämde in så otroligt bra på mig. Eller ja, kanske inte att jag dras till "red flags", snarare tvärtom. 

Lite sovrumsinspo! Påminde mig om att jag ska bädda om ikväll tror jag. Längtar redan efter att krypa ner i sängen efter en varm dusch <3

Gillar

Kommentarer