Sparat på instagram

Blir såå sugen på att gå till några klippor och ha en heldag när jag ser den här bikinin och strandväskan. Kan det typ vara den finaste bikinin jag sett? Tror nästan det! Den kommer från Faithfull The Brand och dom har så galet galet mycket snyggt, tyvärr är det dock rätt dyrt.

Dom här två bilderna sparade jag för att jag tyckte soffborden var så sjukt fina! Så fint till beigt och vitt. Jag beställde ju ett i sten som borde komma den här veckan, jag hoppas verkligen att det passar in och blir fint! Annars hade jag lätt kunnat tänka mig något i en sån här stil.

Om jag blev hungrig nu? Jaa, det kan hända haha. Faaasen vad gott med potatis, lax och sparris... och typ massa smält smör. Mums!! Och hur fantastisk ser inte den här jordgubbsrullltårtan ut med marängbotten? WOW.

Lite inrednings-inspo! Jag hade så gärna velat sätta upp någon hylla i mitt kök. Ser så mysigt och hemtrevligt ut tycker jag, perfekt att ställa några koppar, brickor och en vas på typ. Har sett en på Ikea som hade passat bra, måste ta mig dit bara :-) Och den andra bilden påminde mig om att jag verkligen måste införskaffa mig gardiner, det gör ju så mycket för ett hem och ser så ombonat ut!

Dom här två sparade jag bara för att bilderna var så jäkla snygga tycker jag. Jag orkar typ inte följa Claire Rose för jag längtar alldeles för mycket till New York haha.. Vill så gärna åka dit så fort det blir okej att resa <3<3 Home away from home.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Claire får en verkligen att längta efter resande, saknar USA extra!! <3
nouw.com/emmaengstrom
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Jaa verkligen!!
nouw.com/tovewaldemar
Johannagrahn
Johannagrahn,
Den bikinin - my oh my gooood vad fin!
nouw.com/johannagrahn
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Verklikgen så sjuk fin inspo! Needed it lite granna känner jag =)
nouw.com/matildaberlin
Desireekujala
Desireekujala,
Så mycket inspiration! <3
nouw.com/desireekujala