Sparat på instagram

Åh vad jag älskar den här lite lantliga stilen, tycker det är så fint med sån här "panel" på väggarna, vet att det kallas något speciellt men minns inte. Ser ju så hemtrevligt ut :-) Och sen gör ju gröna väster och blommor såååån stor skillnad i ett hem!

På min inköpslista inför hösten står en sån här skinnjacka! Jag ska försöka minska på shoppingen för resten av det här året, och en sån här tror jag man kan hitta second hand för en hyfsad peng. Älskar skinnjackor men har tröttnat lite på dom vanliga korta i biker-modell. Men jag är helt hooked på dom här lite enklare, oversize med en krage!

Två random sparade bilder! Den till vänster för att jag tyckte det var så sjukt snyggt med två Ivar-skåp (från ikea) på väggen. Och speciellt fint i den här varma beiga färgen! Hade gärna satt upp det här hemma, men vet inte om väggen jag tänkt mig kanske är för tung... Den högra bilden sparade jag för att jag tyckte tavlan/postern såg väldigt fin ut. Tycker att det är så galet svårt med tavlor, man vill ju gärna att alla ska kännas genomgående på något vis men det är inte det lättaste :-) Man kanske bara får köra, och inte tänka så mycket.

Ja, man har ju tröttnat lite på dom här platsbyggda bokhyllorna man sett i ca varje persons hem senaste 2 åren haha.. Men just dom här två tyckte jag faktiskt var väldigt fina. Är det något jag tycker är fint att ha i bokhyllor så är det just böcker haha.. Man behöver liksom inte komplicera det så mycket mer än så.

Ett par sjuuukt snygga sneakers från Acne som gärna hade fått ta plats i min garderob. Och ett dröm-fönster att ha i köket, alldeles grönt utanför.. <3

Matilda Djerf är ju riktigt duktig när det kommer till kläder och jag föll lite för det här setet hon designat för sitt egna märke Djerf Avenue. Tycker det ser sådär härligt bekvämt och snyggt ut!

Två mycket fina sovrum!! Älskar den enklare sänggaveln till vänster. Så klassiskt och fint! I somras ville jag gärna ha färgglada och blommiga påslakan, men nu när hösten är här så vill jag bara ha vitt och ljusgrått typ haha. Hade gärna velat ha ett ljusgrått i linne... Så fint att blanda vitt, beigt och grått ihop.

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Håller med dig om den lite lantliga stilen, speciellt under sommaren tycker jag det är så fint!! och en skinnjacka är ett 100% måste inför hösten, riktigt snyggt
nouw.com/majanilssonlundstrom
KateOgembo
KateOgembo,
så härliga och inspirerande bilder!😍
nouw.com/kateogembo