Sparat på instagram

Dom här två bilderna sparade jag bara ner som lite inspiration på vad jag skulle vilja köpa! Älskar den här lilla ljuslyktan som ser ut som en oljelampa. Vet dock att många tycker att just oljelampor är lite läskiga med oljan men det här är som ni ser en ljuslykta för värmeljus. Väldigt fin i den rökiga bruna färgen :-) Ni hittar den HÄR <3


Har säkert sagt det förr, men jag tycker den kan vara så svårt att få ihop "roliga" och snygga höstoutfits. Dom här två tycker jag var så snygga verkligen! Stickade tröjor, boots, kappa och en väska i en fin färg. Måste bli bättre på att våga testa runt lite under hösten och inte bara köra på "safe-cards" hehe.


Nej men jag tror jag döööööör! Elsa Hosk's lägenhet i New York är ju det sjukaste jag sett typ :-) Älskar blandningen av trä, tegel och vitt. Med inslag av massa färg och unika detaljer. Så jävla cool alltså!


Den här jackan såg jag på Mango's instagram och blev kär. Det är ju en jacka från herravdelningen men jag klickade faktiskt hem den till mig själv! Har letat efter en liknande ett tag nu och gillade verkligen den här. Så snygg blandning av färger och perfekta jackan för alla höstpromenader. Tänker också att den kanske funkar under min trenchcoat som går i liknande färger! Ni hittar den HÄR.


Två random bilder jag sparade bara för jag tyckte dom var fina :-)


Skrattade åt den högra bilden haha. Det där är verkligen jag när jag städar. Alltså något som borde ta mig typ 1 timme om jag fokuserar tar typ en hel dag när jag städar, sätter mig alltid på sängkanten och börjar fibbla med annat haha.. Eller kolla på saker jag hittar. Och den vänstra bilden, wow, drömstolar för framtiden!!! Vet inte vart dom är ifrån men något säger mig att dom är svindyra hehe.

Gillar

Kommentarer