Sparat på instagram

Jag ääälskar att följa Elsa Hosk för hennes bilder på hennes lägenhet i New York och hennes hus i LA. Älskar den retro coola och färgglada stilen, tycker det är sååå snyggt.

Lite klädinspiration! :-) Beigt i all ära haha.. Men jag älskar det enkelt när det kommer till kläder. Minns knappt när jag klädde upp mig ordentligt sist? Men ärligt talat trivs jag bäst i typ blåa jeans och en enkel tröja.

Kom över dom här bilderna från Emitaz lägenhet i Barcelona. Hur fint? Älskar blandingen av vitt, färg och trä. Och många unika små detaljer som gör sista touchen! Haha, varför är det så snyggt när andra bäddar sängen såhär "enkelt" och o-ansträngt men när jag gör det så ser det bara stökigt och tråkigt ut haha.

Som jag skrev tidigare så släpper ju Adoore sitt första drop med sommarklänningar idag och är det någon som kan designa sommarklänningar så är det Petra Tungården. Herregud, vill ha allt! Älskar dessutom alla foton, modellerna och bara stylingen.

Två sjukt fina detaljbilder!! Älskar stilen. Jag och Frank letar ju efter en liten bänk att ha som prydnad här hemma. Tycker den till höger var så himla fin och enkel verkligen. Gillar att den är lite rustik!

Gillar