Sparat på instagram

@elgensgolvvard / @golvslipningstockholm

Asså jag tror inte ni anar hur många timmar jag kan spendera på att leta inspiration till nästa lägenhet haha.. Det är som att jag blir besatt när jag väl börjar. Det är liksom en liten skräckblandad förtjusning hehe. Just nu är det roligt och spännande att bara få drömma lite, men sen vet jag ju att det kommer bli MYCKET jobb och kosta MYCKET pengar haha, hjälp. Hur som helst! Golvet vill vi ju gärna slipa och få det liknande bilderna ovan. Tycker det är så himla fint <3

@agnesweidestam

Några fler bilder jag sparat ner från Agens Weidestam som har renoverat ett helt magiskt vackert hus på västkusten. Älskade den här platsbyggda garderoben! Vi är inne på att kanske bygga just platsbyggda garderober i sovrummet där vi har rätt mycket plats. Men det kanske är sjukt komplicerat och behövs nog göras av en snickare haha.. Men fint är det! Och golvet blev jag kär i, så fint till badrummet.

@ellenclaesson / @fooodguidecph

En mycket fin och mysig jacka <3 Och en frukost som såg magisk ut. Är så otroligt sugen på att åka en weekend till Köpenhamn. Äta på mysiga ställen, strosa runt, shoppa och turista! Kanske till våren?

@sandraguerreroalvhem / @petratungarden

Är på jakt efter en perfekt beige/grön färg till lägenheten... Kan ej bestämma om det ska vara på väggar eller köket, men någonting!!! En dov beige färg men liiiiten hint av grönt liksom. Hur fint var inte det här köket?

@andreaglad_ / @ellendixdotter

En fin sänggavel, någon som vet vart man kan finna en liknande? Gillade även det här köket då det liknar vårat lite i hur det är "uppbyggt"... Så det kommer nog bli något liknande som det här fast i en annan färg. Om vi lyckas få det någorlunda bra haha.

@mindset.therapy / @chahinez_tbt

Sparar också väldigt mycket bra quotes och recept jag tycker ser goda ut. Är så himla sugen på att baka nu i höst :-) Gärna typ några choclate chip cookies men vill verkligen få dom seeega och saftiga då.

@hannaschonberg / @lojsanwallin

Och sen två screenshots jag tog från stories! Tycker såna här handfat är så otroligt vackra och fina, och väldigt nätta. Men tyvärr känns det ju väldigt opraktiskt i och med att det inte är någon förvaring alls under? Och sen sparade jag Lojsans story då jag tycker att garderoberna var helt peeerfekta, vill kopiera rakt av!

Gillar

Kommentarer