Sparat på Instagram

När den här renoveringen är någorlunda klar så behöver min garderob och mitt yttre lite extra kärlek inför våren haha. Har aldrig känt mig, eller sett så sliten ut tror jag.... Men så får det väl vara ett tag nu. Så känner man ju rätt ofta i januari-februari innan våren drar igång. Iallafall så sparade jag dom här bilderna för att jag bara blev inspirerad helt enkelt! Hade gärna haft ett par New Balance 550 i den här färgen till våren, och väääldigt gärna Bianca Ingrossos handväska. Och resväskor också för den delen :-)

Och när vi ändå är inne på det ytligare spåret så kommer här lite hårinspiration jag hittade. Mitt hår har inte direkt haft en bra start på året, utan känns extremt slitet, tunt och torrt just nu. Torrt, samtidigt som det typ blir smutsigt på en dag haha.. Ingen bra kombo. Det hade behövt en ordentlig klippning och lite ljusae slingor kanske. Älskar Margaux hårfärg här!

Och så lite inredningsinspo såklart... Badrum är typ det enda i mitt huvud just nu och hur vackert var inte detta? Älskar golvet och fönstret med grönskan utanför. Tyvärr är vårat typ en tiondel så stort som detta hehe.

Jag har senaste åren börjat tycka att det är så kul att laga mat. Och jag läängtar tills renoveringen är klar och vi har ett ordentligt matbord och fint kök, då jävlar ska jag laga mycket roliga vardagsrätter! Hur gott såg inte det här ut?

Ett till magiskt badrum!

Kulladal har ju några av dom mest fantastiska plattsbyggda köken. Och är det något jag kollar extra på när det kommer till kök är färgen på det! Vi ska ju lacka om vårat kök och snälla vad svårt det är med en köksfärg haha. Dom här två färgerna tycker jag är klockrena och hade gärna kopierat någon av dom men just Kulladal blandar sina egna ncs-koder och delar inte med sig av dom tyvärr! :-(

Visst längtar man till våren när man ser dom här bilderna? Solljus, stora buketter och ljusa kvällar <3 Tambur är en så himla fin inredningsbutik på söder, har ni vägarna förbi där borde ni verkligen besöka den. Och sen har jag just nu en dille på gul-beigt på väggarna. Tycker att det känns så varmt och glatt!

Gillar