Sparat på min instagram

Här kommer ännu ett inlägg med lite vad jag sparat på Instagram på senaste! Tycker att det är så roligt att läsa andras såna här inlägg, så hoppas ni också gillar det! 

@mathildegoehler / @himerastudio

Hur fina är inte dom här vaserna? Måste kolla upp vart dom kommer ifrån för jag hade velat ha exakt båda två haha. Så enkla men en riktigt fin detalj. Och bokhyllan dååå.. Dröm! Jag är rätt trött på alla platsbyggda bokhyllor fyllda med dekorationssaker och nu vill jag kopiera den här rakt av och bara fylla den med böcker. Så som det ska vara. 

@zoras_daughter / @mummum.dk

Precis här vill jag sitta och äta en middag medans solen går ner <3 Herregud vad vackert. Och på tal om mat så är jag så sjukt sugen på thaimat haha, det behövs ju faktiskt inte någon thaikiosk för det utan går ju enkelt att laga hemma med kyckling, grönsaker och kokosmjölk tex. Den här såg riktigt god ut! 

@hoskelsa / @sannealexandra

Okej vad bara tvungen att spara Elsa Hosk's bild för fan vilken fin och New York:ig lägenhet!!!! Vill flytta in nu haha. På tal om lägenhet så flyttar ju vi ut ur vår i slutet av december vilket har varit en tyngd på axlarna. Men förhoppningsvis har det löst sig med en ny lägis, håller alla tummar verkligen <3

@vallgatan12 / @amyfuschsia

Det blev väldans mycket inredning i det här inlägget, men men! Hur fint var inte detta? Tänk att krypa upp i den där fåtöljen och mysa med en filt. Vet tyvärr inte vart den kommer ifrån, men tavlorna (posters) hittar ni här! Massor av så coola och unika posters!

@mathildegoehler / @dandanjones

Två riktiga girlcrushes....!!! 

@tuvamalmo

Jag har blivit kär i en lägenhet! Wow så fin den är med dom här stora fönsterna. Och då ska vi inte tala om alla vackra möbler och detaljer.. <3 Har sparat ner dessa bilder för lite inspiration till framtida hem hehe. Man vill ju inte hitta något man älskar, och sen glömma bort när man väl står där. 

Gillar

Kommentarer