Stay warm

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lindex.se, H&M.com, Ginatricot.com, NA-KD.com, Cubus.se

Hörde att kylan har kommit ordentligt till Stockholm och att det bara varit några fåtal grader på natten och morgonen!? Det går verkligen så himla fort och är det något jag ogillar med Sverige så är det just det.. Jag älskar att vi har årstider men våren och hösten är ju verkligen korta och det är inte länge man hinner använda sina fina höstplagg innan kylan dyker upp och vinterjackan måste fram haha.. Jag brukar ofta känna lite brist på inspiration så fort vädret ändras, men här nedan har jag samlat massor av fina och varmare plagg! <3

Gosig fuskpäls - HÄR / Kappa - HÄR / Svart stickad - HÄR / Kofta - HÄR

Stickade plagg är ju livet, så länge det inte sticks :-) Dom här två tröjorna innehåller inga stickiga material iallafall! Och hur gosig är inte fuskpälsen med luva? Svart fuskpäls är bland det finaste jag vet under hösten! Ser så mysigt och fint ut samtidigt. 

Teddyjacka - HÄR / Långa jeans - HÄR / Väskband - HÄR / Klänning - HÄR

Såna här klänningar i stickad har jag sett mycket på Instagram just nu och det är sjukt snyggt!! Vill man inte känna sig kall om benen så är ju ett par stövlar perfekt att matcha med :-) Den här finns även i svart. Gillade även väskbandet mycket, påminner lite om Fendi's. Detta är såklart braaa mycket billigare. 

Mössa - HÄR / Kängor - HÄR / Kappa - HÄR / Stickad klänning - HÄR

En riktigt gosig mössa borde jag verkligen införskaffa mig! Den här gråa var så fin tycker jag! Här har ni btw en till stickad klänning, denna i ett lite tjockare material. Så snyggt till kängor likt dom ovan också :-) 

Gillar

Kommentarer