Stay warm

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

Kan ni fatta att vintern typ är här? Jag fryser typ bara jag kollar ut nu för tiden.. Känns verkligen som att hösten är över nu. Nu går vi mot kallare tider, och så länge julen är framför oss tycker jag att det ändå känns helt okej. Det är månaderna efter som är sega! Hur som helst! Vinterjacka är kanske inte alltid det roligaste att går runt med om man vill känna sig lite fin eller ska ut på stan. Då har jag samlat massa snygga jackor som ser väldigt mysiga och varma ut. Jag har nr 1 som är riktigt varm, älskar att den är lite längre. Annars är mina favoriter nr 4 & 7! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Skor är ju riktigt svårt. Sneakers är väl mina favoriter men det funkar ju inte när snön kommer. Uggs har varit min livräddare senaste vintrarna. Visst, dom blir lite blöta men oj vad dom håller värmen, och så sköna dom är. Som att gå på moln typ haha. Men hur söta är inte nr 6? Väldigt fina! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

När jag gjorde det här collaget insåg jag verkligen att jag måste inhandla lite nya halsdukar, mössor och framförallt vantar. Sånt har ju en tendens att försvinna efter varje vinter, minst sagt haha. Men så viktigt, iallafall vantar. Har alltid ett par vantar med mig under vinterhalvåret. Och mössa är också viktigt för mig som har vovve och vill hålla mig varm under promenaderna! <3


Gillar

Kommentarer