Stickade tröjor

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu när oktober är här så kommer jag på mig själv att gå och kolla på stickade plagg i butiker typ hela tiden. Finns ju inget mysigare än stickade tröjor på hösten och vintern! Sen tycker jag dock att det kan vara svårt att hitta "the one" som man verkligen älskar. Jag kan själv vara lite känslig mot ull och stickiga plagg, så jag får typ sålla bort 80% av stickade plaggen man ser haha. Här nedan har jag iallafall hittar MASSOR av fina tröjor, i mina favoritfärger - beigt, grått & grönt. 

Övre raden: HÄRHÄRHÄR Undre raden: HÄRHÄR / HÄR

Beigt är nog min favoritfärg den här hösten. Det ser ju så fint ut och "varmt" ut, och tycker typ att det passar alla. Dom här ovan är ju i den perfekta beigea färgen enligt mig. Mina favoriter är nog nr 1 och 2 på översta raden! 

Övre raden: HÄRHÄRHÄR Undre raden: HÄRHÄRHÄR

Grönt är skönt! Den här khakigröna färgen har alltid vart en stor favorit hos mig, tycker speciellt att det är så fint till blont hår. Och det känns väldigt höstigt! Tycker att alla tröjorna ovan är fina, så kan typ inte ens bestämma mig för vilken jag gillar bäst haha.. 

Övre raden: HÄRHÄRHÄR Undre raden: HÄRHÄRHÄR

Finns det något mer klassiskt än en fin grå stickad tröja? Tror typ inte det! Jag äger ju den mörkgråa längst ner, som snabbt blivit en stor favorit i garderoben. Den är helt perfekt enligt mig. Älskar dom vida ärmarna, tycker den ser bra mycket "lyxigare" och dyrare ut i materialet än vad den faktiskt är. 


Gillar

Kommentarer