Stort inlägg om höstjackor

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.com, Ginatricot.com, Stories.com, Åhléns.se, Ellos.com

Fick ett önskemål här om dagen om att jag skulle tipsa om höstjackor! Även om det känns lite tidigt att göra det i augusti så ville jag ändå passa på, för jag hittade nämligen några riktiga godbitar på rean som ni kan fynda! Jag har delat upp det i 3 olika delar, från tunnare till lite tjockare jackor. Hoppas ni hittar något ni gillar! 

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR

Nu i augusti och typ fram till oktober så vill man ju gärna ha någon mellan-jacka. Alltså inte värsta vinterjackan men ändå lite höstig. Dom här tycker jag är perfekta! Ett måste i min garderob är en klassisk skinnjacka som alltid funkar. Den på översta raden är ett budgetalternativ under 500-lappen och den andra är i äkta skinn, så lite dyrare alltså. 

HÄRHÄRHÄR

Såna här lite kortare jackor är så sjukt snyggt tycker jag. Perfekt till jeans eller en långkjol tex :-) Den svarta i manchester är ju typ höstens snyggaste plagg. Älskar modellen på den och dom stora fickorna. Ett safe-card att ha i garderoben, den passar ju till allt. 

Övre raden: HÄRHÄRHÄR Undre raden: HÄR / HÄR (-30%) / HÄR (-50%)

Kappor är nog min stora last under hösten. Jag älskar dom lite längre kapporna som går ner till knäna, eller ännu längre. SÅ snyggt!  Jag har en rutig kappa som jag köpte förra året, den får jag alltid massor av frågor om och dessa två rutiga är typ identiska! Den längst ner till höger ser nästan exakt ut som min, och är även på 50% rabatt nu från Selected Femme som är ett riktigt nice märke. Den finns fortfarande i alla storlekar så passa på <3 Annars vill jag även tipsa om den svarta kappan som är så användbar, den kostar 799:- vilket jag tycker är rätt bra för en ordentlig kappa. 

HÄR (-60%) / HÄRHÄR

Den här rutiga kappan är nog min favorit i hela inlägget :-) Älskar dom ljusare färgerna och den passar ju både på hösten och till våren. Så så fin, och dessutom just nedsatt från 2300kr till 900kr! Kap! 

HÄRHÄRHÄR

Letar ni efter en lite varmare jacka så tycker jag att ni ska spana in dom här fina teddyjackorna!! Älskar verkligen den vita, så himla mysig :-) Alla 3 kostar 599:-, ett riktigt bra pris tycker jag! Känns som att teddyjackan fortfarande är väldigt populär och jag älskar de. 

Gillar

Kommentarer